Ez ám a kreativitás! Nánási Mici babáival díszít

Forrás: Nánási Pál -
baba Nánási Pál játék Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Mici babákban nem szenved hiányt, és nagyon úgy tűnik, hogy szeret is velük játszani, habár nem a hagyományos módon. Ördög Nóri és Nánási Pál kislánya kreatívan használja fel a játékait, nézd meg, mit alkotott belőlük.

Nánási Mici kiélheti a kreativitását, amiből bőven jutott neki. A 3 éves gyermek igazi kislányként imád babákkal játszani – nemhiába volt királylányos a születésnapi tortája – ugyan mindezt nem hagyományos módon teszi, legalábbis ez látszik apukája legutóbbi fotóján.

Nánási Mici kreatívan babázik Forrás: Nánási Pál

A képen látszik, hogy Mici hat babát fogott be a játékba, de nem ám öltöztette őket! A kislány úgy döntött, hogy egy különleges kompozíciójú szobrot készít. Egy hatalmas, ezüstszínű gyertyatartó áll az alkotás középpontjában, ebbe állította be a babák többségét. A fotó ugyan valószínűleg még nem a teljesen elkészített műalkotásról készült, "munka" közben örökítette meg Nánási Pál a kislányát, de már ebből is látszik, hogy nagy kreativitással van megáldva Mici. Nézd meg itt a "szobrot"!

Halálosan megfenyegették Harry herceg barátnőjét http://www.life.hu/sztarok/20161114-meghan-markle-halalos-veszelyben-harry-herceg-csinos-baratnoje-szenved.htmlMeghan Markle nem teljesen tudja élvezni, hogy egy herceg a párja. A kapcsolat nyilvánossága óta több támadás is érte. TV + Sztárok--Exkluzív: Kocsis Tibi elárulta, milyen lecsúszni az aranyéremrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161114-kocsis-tibi-masodik-helyezett-lett-elarulta-mit-fog-csinalni-a-sztarban-sztar-utan.htmlAz ország legnagyobb házibulija véget ért, vasárnap láthattuk utoljára beöltözni a versenyzőket. Mindenki kitett magáért, de közülük csak egy kerülhetett ki győztesen. Veréb Tamást szavazták meg a nézők, Kocsis Tibi pedig a második helyen végzett. Az ezüstérmes énekes elárulta, mennyire elégedett a végeredménnyel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÖrülhetnek a lányok: szingli az X-Faktoros Dmitrij http://www.life.hu/sztarok/20161114-az-x-faktoros-dmitrij-gorbunov-szakitott-szerelmevel-ujra-szingli.htmlDmitrij Gorbunov, az X-Faktor újdonsült szívtiprója 4 év párkapcsolat után szakított kedvesével. Eddig is körülzsongták a rajongó lányok, ezek után pedig biztosan szétszedik majd a szingli sztárt.TV + Sztárok--Aggasztóan viselkedik Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20161114-weisz-fanni-teljesen-eltunt-a-vilag-szeme-elol.htmlWeisz Fanni viselkedése 180 fokos fordulatot vett, sokan aggódnak érte. TV + Sztárok--Interjú a Sztárban sztár győztesével -Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20161114-a-sztarban-sztar-gyoztesevel-keszitett-interjut-a-life-hu-riportere.htmlA Sztárban sztár 4. szériája is lezajlott, a döntőt pedig Veréb Tamás nyerte, aki fantasztikus hangjával maga mögé utasította a nála sokkal híresebb kollégáit is. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski popsirázása megér egy miséthttp://www.life.hu/sztarok/20161113-emily-ratajkowski-szexisen-razza-a-feneket.htmlA dögös fiatal modell ezúttal azt mutatta meg, hogyan hódít egy szórakozóhelyen. Nincs nehéz dolga: Emily fenékrázásból doktorálhatna! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.