színésznő párkapcsolat család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Jászai Mari-díjas magyar színésznő nagyon kedveli a fia kedvesét, Bogit. Mint mondja, hamar megszerette a fiatal lányt, mivel nagyon jól bánik Marcival. 

A színésznő legidősebb gyermeke idén lett 20 éves. Marci már három éve lakik együtt a kedvesével, méghozzá Dóráékkal egy telken. A fiatalok nagyon jól kijönnek egymással, melynek a büszke édesanya nagyon örül. Elmondása szerint

hamar megszerette gyermeke választottját, ám nem akar tipikus anyós lenni.

- írja a Best magazin.

"Bár egy telken lakunk, ez nem okoz problémát, mert a nagyobbik ház emeletén a szüleim élnek, mi alul Zalánnal, Zorkával és a férjem kisfiával, Marci és Bogi pedig a telken lévő kisebb házikóban egy kutyával és két macskával. Mindenünk megvan, ami az önálló élethez szükséges: magukra főznek és mosnak" - mondta a színésznő, aki nem leskelődik a fiatalok után.

"Nekem elég, hogy esténként átpillantok hozzájuk, és látom, ég a villany,

vagy pár naponta felhív vagy átjön, és elmondja, mi van velük."

Szinetár Dóra mindössze 18 éves volt, amikor hozzáment a nála 20 évvel idősebb balett-táncoshoz, Lőcsei Jenőhöz, és 20 éves volt, amikor megszületett első gyermeke, Marci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.