Vilmos herceg: "György néha rosszcsont, folyton rá kell figyelni"

fotó család Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit trónörökös a vietnami látogatása alatt elment egy tévés interjúra, ahol sok minden mellett a családjáról is őszintén mesélt. 

Vilmos herceg több fontos dologra is felhívta a figyelmet ebben a pár napban, például a az orvvadászat veszélyeire. A Talk Vietnamban a hivatalos ügyek mellett a családjáról is beszélt, persze az ő kimért stílusában - írja a BBC. Mint mondta, egyszerű életet szeretne a két gyerekének.

György herceg első bélyegképe Forrás: Photo courtesy of The British Monarch

"Megváltoztatja az életed, ha egyedülálló, független férfiből férj, majd apa leszel. Imádom a gyermekeimet! György néha rosszcsont, folyton rá kell figyelni, de egy roppant bájos kisfiú, egy rossz szavam sem lehet" - mondta a büszke édesapa.

Ördög Nóra bájos fotókat osztott meg a gyermekiről http://www.life.hu/csalad/20161120-ordog-nora-ujabb-bajos-fotokat-osztott-meg-a-gyermekirol-cuki-felvetelek.htmlA TV2 népszerű műsorvezetője nagyon büszke a gyermekeire, ezért újabb bájos fotókat osztott meg a rajongóival. CsaládOrigoMaugli a valóságban – Gyerekek, akiket állatok neveltekhttp://www.life.hu/csalad/20161111-gyerekek-akiket-allatok-neveltek.htmlEmlékszel Mauglira, A dzsungel könyve című történet főszereplőjére, akit farkasok neveltek fel? Vagy Tarzan figurájára, aki az afrikai dzsungelben élő emberszabású majmok gondoskodásának köszönheti életét? Hihetetlennek tűnő történetekkel vadonban nevelkedett gyerekekről nem csak a mesékben találkozhatsz – jöjjenek a való élet Tarzanjai és Mauglijai. Család--Friss fotó Istenes Nátánról: Ezúttal Adél posztolt kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20161120-csobot-adel-enekesno-edes-fotot-posztolt-kisfiarol-natanrol.htmlLegutóbb Istenes Bence mutatta meg, milyen egy átlagos reggele a kisfiával, most pedig Adél osztott meg egy képet gyermekükről. Család--Baby Gabi megmutatta édes ikreit: ilyen cuki Botond és Bencehttp://www.life.hu/csalad/20161117-baby-gabi-megmutatta-ikreit-es-elarulta-nem-akarnak-tobb-gyereket.htmlSzeptemberben születtek meg Baby Gabi ikrei, és az énekesnő kívánsága szerint természetes úton láttak napvilágot. A sztár egy darabig nem mutatta meg gyerkőceit, de sokáig azért nem bírta ki, hogy ne büszkélkedjen el velük. Bence és Botond Gabi szerint nagyon nyugodt babák, de ennek ellenére biztosan nem terveznek több gyereket. Család--Cselesen mutatta meg kisbabáját Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20161116-adam-levine-enekes-es-behati-prinsloo-kozos-kepen-a-kisbabajukkal.htmlAdam Levine igazi büszke apuka: szívesen fotózkodik kisbabájával, de azért igyekszik mindezt cselesen tenni. Nemrég meg is mutatta, meg nem is a kis Dusty Rose-t. CsaládOrigo"Szerintem kislányunk lesz" - mondta Polyák Lilla 16 évvel fiatalabb párjahttp://www.life.hu/csalad/20161119-polyak-lilla-parja-gomori-mate-a-csaladbovitesrol-beszelt-egy-tevemusorban.htmlA 24 esztendős Gömöri Máté, aki 16 évvel fiatalabb Polyák Lillánál, gyermeket szeretne a művésznőtől, méghozzá egy kislányt. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.