David Beckham család apa Harper Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa igyekszik minél több helyre elkísérni kislányát, Harper Beckhamet.

Harper Beckham a híres Angol Nemzeti Balettintézetben tanul. Köztudottan Viktória is nagy balett rajongó, így nem csoda, hogy lánya is ezt a mozgásformát választotta.- tudta meg a TheSun.

Az edzésekre általában édesapjával, Daviddel érkezik a kislány. A sztárapuka nem csak elkíséri a gyereket, hanem

a helyszínen bandázik a többi szülővel,

míg kislánya táncórán van.

David Beckham kislányával, Harperrel Forrás: NORTHFOTO

A kis Harper azonban nem csak az édesanyját igyekszik követni, egyszer egy interjúban erről is mesélt Victoria Bechkam: "Harper szereti a divatot, mint minden kislány, de a sportért is rajong. Egyszer azt mondta nekem: én is focista akarok lenni, mint apa."

A sztár focista Instagram oldalán több olyan képet vagy videót is láthatunk, melyen csak kislánya szerepel. Láthatóan teljesen oda vannak egymásért, nagyon cukik együtt.

Loving London ❤️

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,

Sztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPKasza Tibinek még ételre sem futotta gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-szegeny-korulmenyek-kozott-elt-kasza-tibi.htmlKasza Tibi Joshi Bharatnak őszintén mesélt arról, hogyan nehezítette életét a szegénység gyerekként. TV + Sztárok--Szinte pucéran lépett színpadra Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20161122-pucerkodott-egy-szerep-kedveert-gregor-bernadett.htmlTökéletes Éva kosztümben, néhány falevél takarásában lépett színpadra a magyar színésznő. TV + Sztárok--49 éves lett Alföldi Róbert, a Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-alfoldi-robert-49-eves-lett.htmlAlföldi Róbert nem véletlenül lett színész, egészen kiskora óta biztosan tudta, hogy ilyen életet akar magának. A ma 49 éves művész tehetsége vitathatatlan, ezt mutatja az is, hogy már elsőre felvették annak idején a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Munkáját azóta számos állami és szakmai díjjal is elismerték már. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi intim pillanatáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20161122-vegre-kicsit-tobbet-lathatunk-ruzsa-magdi-maganeletebol.htmlAz énekesnő rendhagyó módon közel engedte magához a rajongókat: képet posztolt egy romantikus pillanatról. TV + Sztárok--A versenyért szakított szerelmével a Miss Universe győztese, Bódizs Veronikahttp://www.life.hu/sztarok/20161122-a-miss-universe-gyoztese-bodizs-veronika-a-versenyert-szakitott-szerelmevel.htmlVasárnap választották meg Magyarország legszebb nőjét: Bódizs Veronika fejére került a korona. A Miss Universe győztese nem akármilyen áldozatot hozott azért, hogy ott lehessen a versenyen: szakított szerelmével, aki nem akarta, hogy induljon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.