Így ölelik egymást a koraszülött ikrek: megható videó!

Forrás: Facebook/Házon Kívül -
koraszülés ikrek koraszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható látni két apró, koraszülött kisbabát, akik egymás érintésére nyugszanak meg igazán. Hónapokon keresztül együtt voltak az anyaméhben, a videó azt mutatja meg, milyen az első találkozásuk a biztonságot adó méhen kívül.

Hónapokig osztoztak az anyaméhen a koraszülött ikrek, akik születés után nem meglepő módon igen nyugtalanok voltak. A két apró kisbabának a biztonságot egymás érintése jelentette az anyuka hasában, ezért a rideg külvilágban eleinte nem nagyon találták a helyüket.

Meghatóan ölelik egymást a koraszülött ikrek Forrás: Facebook/Házon Kívül

Az első találkozásuk az anyaméhen kívül hamar megtörtént, és azt a megható pillanatot szerencsére meg is örökítette a Házon kívül stábja: a két baba úgy ölelte egymást, ahogy azelőtt a pocakban.

Ahogy megérezték egymást, mindketten azonnal abbahagyták a sírást is.

Megható videó! Egymás kezét szorongatják a koraszülött ikrek

A hihetetlenül apró testvérek apjuk mellkasán szunyókálnak, miközben el sem engedik a másik kezét. Nézd meg a szívmelengető videót!
5+1 tipp, hogy idén ne stresszelj az ünnepek alatthttp://www.life.hu/csalad/20161114-iden-stressz-helyett-legyen-valoban-orom-az-unnep-tippek-trukkok-adventre.htmlA karácsony a szeretet ünnepe – ezzel együtt sajnos az egyik legstresszesebb időszak az évben. Van, akinek ez a stressz inkább örömteli várakozás, de van, akinél már az elviselhetőség felső határát súrolja. Ha te is az utóbbi csoportba tartozol, vegyél egy nagy levegőt, és az alábbi tippek segítségével próbáld meg idén nyugisabban átvészelni az adventi időszakot. CsaládThinkstockHevesi Krisztát többször molesztálták gyermekkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20161122-hevesi-krisztat-tobbszor-molesztaltak-gyermekkoraban-errol-meselt-a-babavilagban.htmlHevesi Kriszta a Babavilág című műsorban mesélt arról, hogy gyermekkorában legalább háromszor vált szexuális zaklatás áldozatává. Mindegyik alkalommal a közvetlen környezetéből került ki a zaklató. CsaládOrigoAz internet újgenerációs rémei: az anyákhttp://www.life.hu/csalad/20161115-anyatipusok-az-interneten.htmlÓ, igen. Az internet, kérem, fegyver, altató, extasy, heroin és antidepresszáns. Ki mire használja, kinek mire van szüksége épp. Egy anya, aki kiaknázza a benne rejlő egészséges lehetőségeket, csak nyerhet, de akit beszippant a virtuális társasági élet, az elveszik, és rémmé változik. CsaládThinkstockDavid Beckham lánya focista és balerina akar lennihttp://www.life.hu/csalad/20161122-rengeteg-idot-tolt-egyutt-david-beckham-es-kislanya.htmlAz édesapa igyekszik minél több helyre elkísérni kislányát, Harper Beckhamet. Család--Alföldi Róbert 28 éves koráig nem ismerte az édesapjáthttp://www.life.hu/csalad/20161122-alfoldi-robert-28-evesen-talalkozott-eloszor-edesapjuval.htmlAz édesanyja egyedül nevelte fel a színészt. Alföldi Róbert 28 éves volt, amikor életében először találkozott az édesapjával, aki szerint a művész nagyon férfiasan kezelte a helyzetet. Alföldi elárulta, nem akart válaszokat kapni, arra úgysincs mentség, hogy 28 évig miért nem érdekel valakit a saját gyereke. Család--Edvin Marton 10 év után újra elveszi a kedvesét http://www.life.hu/csalad/20161121-edvin-marton-osszehazasodik-a-felesegevel-tiz-ev-utan-ujra.htmlA magyar zeneszerző újra oltár elé szeretne állni szerelmével, ám most egy teljesen más módon. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.