Péter Szabó Szilvi az anyaságról és a szülésről vallott

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia -
anyaság Péter Szabó Szilvia szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November végén világra hozta első gyermekét Péter Szabó Szilvi, amiről Facebook-oldalán is tájékoztatta rajongóit. Az énekesnő ezúttal arról mesélt, hogyan zajlanak a mindennapjaik kislánya születése óta, és arról, mennyire volt kimerítő számára a szülés.

Gyönyörű kismama volt Péter Szabó Szilvia, és legalább annyira szép anyukaként is. November végén egy szombat hajnalon jött világra az énekesnő első gyermeke, egy kislány, aki az Emma nevet kapta. Szilvi elmesélte, milyen az élete immár anyaként.

Péter Szabó Szilvi az anyaságról vallott Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia

"Nem aludtam az elmúlt napokban semmit, de ez most nem számít, annyira boldog vagyok, hogy végre velünk van a kislányunk. Igaz, még ismerkedünk egymással, de jól haladunk.

Azt már tudom, hogy nagyon szép baba, igazi kis tündér"

- mondta Szilvi a Blikknek, aki bevallotta, nem volt egyszerű a szülés.

"Este tizenegykor mentünk be, és hajnali fél hatkor jött a világra Emma. Nem volt egyszerű,

de Gyuri végig ott volt mellettem. De a pillanat, amikor Emma végül megszületett és rám tették, minden fájdalomért kárpótolt. Akkor minden addigi átértékelődik, minden megváltozik és eláraszt egy olyan szeretet, amely leírhatatlan" - vallotta be az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a kislánya két nevet kapott. "A kislányom teljes neve Emma Viktória. Azt már kiskoromtól kezdve tudtam, hogy ha kislányom lesz, akkor Viktóriának hívom majd, de szerettünk volna egy lágyabb hangzású nevet is. Egy évvel ezelőtt döntöttünk az Emma mellett, akkor még meg sem fogant" - mesélte kislánya nevének történetét az énekesnő.

Bradley Cooper és Irina Shayk első közös gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20161201-bradley-cooper-es-irina-shayk-elso-gyermekuket-varjak.htmlBradley Cooper és modell barátnője első közös gyermeküket várják. A színész és Irina Shayk 2015 tavasza óta alkotnak egy párt, nem sokkal azután jöttek össze, hogy a modell és Cristiano Ronaldo szakítottak. CsaládAFPKórházban tartotta a tejfakasztóját Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20161201-korteremben-koccintott-gonczi-gabor-a-kisfia-boldogsagara.htmlA Tények újdonsült apukája a kórteremben tartotta a tejfakasztó buliját. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHollywood oltásellenes celeb anyukái és apukáihttp://www.life.hu/csalad/20161130-oltasellenes-hires-szulok-amerikaban.htmlBár idehaza is egyre több az olyan szülő, akik kritikusak a kötelező védőoltások biztonságosságával kapcsolatban, az igazi vakcinaháború az Egyesült Államokban zajlik. Az amerikaiak mintegy egyötöde hithű oltásellenes, az aggódó – és meggondolatlan – szülők között pedig nem egy híresség is képviselteti magát. Jöjjenek Hollywood vakcinaellenes sztáranyukái és apukái. CsaládAFPAutóvásárlás kontra lízing - Női szemmelhttp://www.life.hu/csalad/20161125-autovasarlas-vagy-lizing-noi-szemmel.htmlSaját autód van? Menő vagy! Nincs, vagy csak lízingelsz egyet? Sajnálnak. Idehaza legalábbis ez az általános vélekedés, pedig ennek az ellenérzésnek valójában semmilyen racionális alapja nincs. CsaládThinkstockSzulák Andrea az örökbefogadást fontolgatja?http://www.life.hu/csalad/20161006-szulak-andreat-foglalkoztatja-az-orokbefogadas-gondolata-mar-rozinaval-is-beszelt-rola.htmlSzulák Andrea immár egyedülálló anyaként éli életét. Mint mondja, kislányával, Rozinával legendás kapcsolatot ápolnak és igyekszik minden fontos dolgot megtanítani vele, leginkább azt, mik a valódi értékek a világban. A fontos döntésekből sem hagyja ki soha, éppen ezért beszélgetett már vele arról is, mi lenne, ha segítenének egy család nélküli kisgyereken... CsaládOrigoCukin kerekedik Geri Horner, az egykori Geri Halliwell pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20161129-cukin-kerekedik-geri-horner-az-egykori-geri-halliwell-pocakja.htmlGeri Horner, alias Geri Halliwell szívesen mutatja meg képmegosztó oldalán terhességének fontos mozzanatait, kerekedő pocakját. Ezúttal is így tett Ginger Spice, és meg kell hagyni, remekül áll neki a terhesség. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.