Kovács Ákos elárulta, hogy mik az előnyei a nagy családnak

Fotó: Bielik István - Origo -
család Kovács Ákos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermeket nevel Kovács Ákos és felesége, de a zenész elmondása szerint mindegyik egy külön világ. Az énekes kifejezetten szereti, hogy nagy családban él, egyszerűen azért, mert szép.

Nagycsaládos emberként boldog Kovács Ákos, feleségével együtt négy gyermeket nevelnek. Ugyan nem szokott a zenész sokszor nyilatkozni a családjáról, de most elárulta, milyenek is igazából a gyermekei, ahogy azt is, hogy miért érdemes sok gyermeket vállalni.

Kovács Ákos elárulta, miért érdemes sok gyermeket vállalni Fotó: Bielik István - Origo

A legidősebb Marci, aki már 18 éves és édesapja szerint elég későn érő típus, csak mostanában kezdett megkomolyodni. A művészi hajlamokat viszont Anna örökölte a leginkább, ő nemrég kezdte el a gimnáziumot, és rengeteg dolog foglalkoztatja: az olvasás, blogolás, a néptánc és a röplapda is. Kata a harmadik gyermek tizenkét éves, és Ákos szerint ő a leglányosabb. Júlia pedig a legfiatalabb, sajátos humorral megáldott gyermek.

"Jó látni, hogy mindegyik gyerek külön, önálló világ"

- mondta a Best Magazinnak Ákos, aki hozzátette,akinek sok gyereke vagy sok testvére van, az több emberre számíthat. "Hátránynak mondható, hogy már nem férünk be egy normál személyautóba" - árulta el Ákos, aki szerint rengeteg előnye van a nagy családnak.

"És, hogy miért érdemes sok gyereket vállalni? Mondjuk azért, mert szép. Mondjuk azért, mert nehéz.

És mondjuk még azért is, hogy száz év múlva is beszéljen valaki ezen a szép nyelven a Kárpát-medencében" - árulta el Ákos.

Győrfi Pál régen nem tervezett nagy családot http://www.life.hu/csalad/20161202-gyorfi-pal-nem-gondolta-hogy-4-gyermekes-apa-lesz.htmlSokan csodálják, ha valaki több, mint 3 gyereket vállal, a sztárok világában is van erre példa. CsaládOrigoHarmadik babára vágyik Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161202-sarka-kata-harmadik-gyereket-akar.htmlNagyon hamar, a húszas évei elején vált anyukává Sarka Kata, ráadásul nincs nagy korkülönbség a két gyermek között. A műsorvezető azt érzi, nem tudta úgy igazán kiélvezni a várandósságot, hiszen egy pici babáról kellett közben gondoskodnia. Ezért is szeretne egy harmadik gyermeket. Család--Peller Annát sokáig kiközösítették a társaihttp://www.life.hu/csalad/20161202-peller-anna-gyermekkora-ota-szeretetehseggel-el-egyutt.htmlA népszerű színésznő őszintén mesélt a munkájáról, a hétköznapjairól, az érzelmeiről és a családjáról is. CsaládOrigoMegszületett Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20161202-ashton-kutcher-es-mila-kunis-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermeke megszületett. A baba és a mama is jól vannak, de ennél több információ egyelőre nem került ki a boldog családról.. Család--Péter Szabó Szilvi az anyaságról és a szülésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20161201-peter-szabo-szilvi-elarulta-milyen-volt-a-szules.htmlNovember végén világra hozta első gyermekét Péter Szabó Szilvi, amiről Facebook-oldalán is tájékoztatta rajongóit. Az énekesnő ezúttal arról mesélt, hogyan zajlanak a mindennapjaik kislánya születése óta, és arról, mennyire volt kimerítő számára a szülés. Család--Büszke lenne fiára Bajor Imre http://www.life.hu/csalad/20161201-bajor-imre-fia-mesel-az-eleterol-es-az-erzesierol.htmlTöbb mint két éve elhunyt a híres színész, ám gyermekei életében nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnának rá. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.