Peller Annát sokáig kiközösítették a társai

Forrás: Origo - Mudra László -
színésznő szerelem Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színésznő őszintén mesélt a munkájáról, a hétköznapjairól, az érzelmeiről és a családjáról is.

Nem egyszerű Peller Anna élete sem, hiszen egyszerre szerepel színdarabokban és eközben szinkronszínészként is vállal feladatokat. Délelőtt az egyik, délután a másik munka, este pedig vár rá a férje és kislánya, Annabella. Rosszul viseli, mikor nehezen sikerül csak összeszervezni a programokat, de valahogy a nap végére mégis mindig minden a helyére szokott kerülni. – vallotta be nevetve a Borsnak.

Interjújában azt is elárulta, hogy 3 éves kora óta színésznő szeretne lenni, soha nem is gondolt magára másképp. „Az első emlékeim között van, hogy háromévesen ülök egy kisszéken a nagymamáméknál Pilisvörösváron – ahol egyébként azóta is élünk, csak másik házban –, és én kijelentem, hogy színésznő leszek. „- mesélte a sztár anyuka.

Peller Anna Forrás: Origo - Mudra László

Ám Anna élete nem volt mindig ilyen sikeres és élményben gazdag, mert gyermekkorában kiközösített lányként kellett tengetnie a napjait. Súlyproblémákkal küzdött, ezért sokat csúfolták az osztálytársai, nem sokan barátkoztak vele, ezért elég erőteljes szeretetéhség alakult ki benne, ami még a felnőtt korára is megmaradt.

Szerencsére a 36 éves színésznő boldog házasságban él, így otthon mindenfajta szeretetet megkap, amire csak vágyik. Férjével, Mikivel együtt szerepeltek az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, amelyet csak azért vállaltak el, hogy több időt tölthessenek együtt. „Ez a műsor a párok versenye, mindenki csak a saját kedvesébe kapaszkodhat. Nekünk ez egy óriási újra egymásra találás volt Mikikével, azóta is dúl a szerelem." – folytatta Anna a történetet.

Peller Anna és párja, Lukács Miklós Forrás: RTL Klub

A műsor alatt több versenytársa is csodálkozva szemlélte Annáék kapcsolatát. Néhányan furcsának találták, hogy ennyire szeretik egymást. Anna szerint ez így természetes, hiszen minek összeházasodni, ha nem boldogok együtt a felek?

Az önbecsülését az is felemeli, hogy a szakmájában folyamatos elismeréseket kap, például az év musicalszínészének választották a Budapesti Operettszínházban. Anna szerint a közönség tapsa, és a szereplésért járó díjak azok, amelyekkel a leginkább dícsérni lehet egy színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.