Péter Szabó Szilvi cuki képet posztolt kislányáról

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia -
fotó Péter Szabó Szilvia kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő alig valamivel több mint egy hete hozta világra gyermekét, és a hihetetlenül büszke anyuka máris megmutatta rajongóinak kislányát - de azért nem teljesen. Péter Szabó Szilvia borzasztóan cuki képet posztolt kislányáról, illetve annak aprócska lábairól.

Péter Szabó Szilvia körülbelül egy hete hozta világra kislányát, aki az Emma Viktória nevet kapta. Az énekesnő az örömhírről is Facebook-oldalán tájékoztatta a rajongóit, akik mind gratuláltak az újdonsült anyukának. Szilvi szerencsésnek mondhatja magát, hiszen terhessége alatt sem voltak rosszullétei vagy egyéb kellemetlen tünetei, a szülés során pedig ott volt mellette párja, aki mindenben segítette.

Hihetetlenül cuki felvételt mutatott kislányáról Péter Szabó Szilvia Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia

Az énekesnő azóta természetesen minden idejét gyermekével tölti, de azért a rajongóiról sem feledkezett meg. Péter Szabó Szilvi már mutatott is egy felvételt gyermekéről, ugyan még nem rakta ki a csöppséget teljes valójában. Az aprócska lábairól készített fotót a büszke mama, ezt tette közzé Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.