Baby Gabi és ikrei Mikulás-szettben várják a Télapót

Forrás: Facebook/Baby Gabi -
család Baby Gabi mikulás télapó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült család izgatottan készül az első Mikulás - élményre.

Minden évben jön a Télapó, ám teljesen más minőségben éli meg az ember ezt "csak" nőként, mint anyaként. Baby Gabi ikrei idén ősszel születtek meg, így az apróságok számára még minden esemény új és izgalmas.

Megadják a módját az első Télapó üdvözlésnek is:

Teljes Mikulás szettbe öltözve várják,

hogy az öreg szakállas elhozza a csokit, diót, mogyorót.

Nem csoda, hogy ilyen boldogságban készülnek az ünnepekre, hiszen a kicsik érkezése már önmagában akkora örömet jelent a családnak, amit nem lehet elégszer megünnepelni. Gabi most is nagyon csinos, de a terhesség alatt is jól nézett ki.

Baby Gabi itt még a pocakjában hordta a két kisfiút Forrás: Facebook/Baby Gabi

A szülőség sokkoló oldala: egyedülálló anyasághttp://www.life.hu/csalad/20161205-az-egyedulallo-anyasag-oldalai.htmlAz egyedülálló anya státusz nem egy hangzatos cím, amivel az ember dicsekszik. Elhangzásakor inkább sajnálatot vált ki, mintsem elismerést. Ám, két ember helyett helytállni közben pedig megmaradni a saját szerepünknél rendkívül nehéz feladat, mely több pozitív támogatást érdemelne. CsaládThinkstockEzt kapta Mikulásra Sebestyén Balázs http://www.life.hu/csalad/20161206-sebestyen-balazs-kulonleges-dolgot-kapott-a-telapotol.htmlA televíziós műsorvezető már az új munkahelyén, a Rádió 1-en mesélt arról, milyen kedves meglepetést kapott a szeretteitől. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoKell a gyerekeknek a Mikulásba vetett hit?http://www.life.hu/csalad/20161205-nagyon-hasznos-a-mikulasba-vetett-hit-egy-gyerek-eleteben.htmlVajon jó dolog hitegetni a gyereket a Mikulással vagy akár a Jézuskával? CsaládThinkstockPéter Szabó Szilvi cuki képet posztolt kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20161205-peter-szabo-szilvi-cuki-fotot-tett-kozze-kislanyarol.htmlAz énekesnő alig valamivel több mint egy hete hozta világra gyermekét, és a hihetetlenül büszke anyuka máris megmutatta rajongóinak kislányát - de azért nem teljesen. Péter Szabó Szilvia borzasztóan cuki képet posztolt kislányáról, illetve annak aprócska lábairól. Család--Stohl Luca szerint náluk fontos az összetartás http://www.life.hu/csalad/20161205-stohl-andras-lanya-oszinten-beszelt-a-csaladjukrol-naluk-igy-telik-a-karacsony.htmlKevés olyan család van, ahol az elvált felek és új párjaik jól kijönnek egymással. Stohl András viszont szerencsésnek mondhatja magát, hiszen karácsonykor is működik náluk ez a rendszer. CsaládOrigoEzerrel pörög Csobot Adél és Istenes Bence - Ki vigyáz a babára?http://www.life.hu/csalad/20161203-csobot-adel-a-sztarban-sztar-plusz-1-kicsi-zsuritagja-istenes-bence-pedig-a-valovilagot-es-az.htmlSok elfoglaltsága van mostanában Csobot Adélnak és Istenes Bencének. Az énekesnő a Sztárban sztár +­1 kicsi zsűritagja lett, Bence pedig a ValóVilágot és az X-Faktort vezeti. No, de ki vigyáz ilyenkor a babára? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.