terhesség Lea Seydoux család Spectre fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lea Seydoux, a Spectre Bond-lánya jövő év elején szül, de még kihasználja az időt egy kis lazításra. A színésznőt nemrég fürdőruhában, nagy pocakkal kapták lencsevégre. 

Lea sokáig titkolta terhességét, mígnem szeptemberben, a torontói filmfesztiválon egyszer csak méretes pocakkaljelent meg a nyilvánosság előtt. A színésznő azóta sem posztol magáról éjjel-nappal pocakos fotókat, nemrég azonban lencsevégre kapták őt a nyaralás alkalmával a tengerparton.

Lea Seydoux Forrás: AFP/Philippe Lopez

Lea csodásan fest kismamaként is - a róla készült fürdőruhás képeket itt megnézheted. A színésznő Mauritiuson nyaral épp barátaival és kedvesével, Andre Meyerrel. Ő és a férfi még nem házasok, és korábban Lea egy vele készült interjúban elmondta, nem is sürgeti a házasságot.

A szülőség sokkoló oldala: egyedülálló anyasághttp://www.life.hu/csalad/20161205-az-egyedulallo-anyasag-oldalai.htmlAz egyedülálló anya státusz nem egy hangzatos cím, amivel az ember dicsekszik. Elhangzásakor inkább sajnálatot vált ki, mintsem elismerést. Ám két ember helyett helytállni, közben pedig megmaradni a saját szerepünknél, rendkívül nehéz feladat, amely több pozitív támogatást érdemelne. CsaládThinkstockFejlemények Brad Pitt és Angelina válásával kapcsolatban http://www.life.hu/csalad/20161206-fejlemenyek-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasaban.htmlBár Angelina Jolie nemrég új dokumentumokat nyújtott be a bíróságra a gyerekek felügyeleti jogával kapcsolatban, állítólag ez még mindig nem változtat a jelenlegi helyzeten. Család--A különleges Dimitri Portwood nevet kapta Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161204-dimitri-portwood-kutcher-lett-a-neve-mila-kunis-es-ashton-kutcher-kisfianak.htmlMila Kunis november 30-án hozta világra második gyermekét, aki különleges, szokatlan nevet kapott. Család--Kovács Ákos elárulta, hogy mik az előnyei a nagy családnakhttp://www.life.hu/csalad/20161202-kovacs-akos-szerint-ezert-erdemes-sok-gyermeket-vallalni.htmlNégy gyermeket nevel Kovács Ákos és felesége, de a zenész elmondása szerint mindegyik egy külön világ. Az énekes kifejezetten szereti, hogy nagy családban él, egyszerűen azért, mert szép. CsaládFotó: Bielik István - OrigoÍgy festett kislányként Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20161205-igy-nezett-ki-kislanykent-kourtney-kardashian.htmlNemrég egy nagyon édes képpel nosztalgiázott a Kardashian-klán egyik tagja: te ráismersz a kislány Kourtney-ra? CsaládOrigoÍgy fest Nyertes Zsuzsa lányahttp://www.life.hu/csalad/20161202-nyertes-zsuzsa-es-lanya-fantasztikus-kapcsolatban-vannak.htmlNyertes Zsuzsa és lánya a kezdetek óta különlegesen jó kapcsolatot ápolnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.