Még szoptatja 4 és fél éves gyerekét az anyuka

Forrás: facebook.com/Mama-Garcia -
szoptatás család anyaszerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ana Garcia úgy gondolja, ő tudja a megoldást arra, hogyan tegye még elfogadhatóbbá a szoptatást, és elérje, hogy az emberek teljesen el tudjanak vonatkoztatni az erotikától. 

Ana Garcia még mindig szoptat, bár fia négy és fél éves. Az asszony videóblogon mutatja be a gyerek szoptatását, és reméli, hogy azzal, amit tesz, eléri, hogy az emberek másként gondolkozznak a szoptatásról. A vlog roppant népszerű: videóit 69 millióan látták, és százezrek kommentelik őket. Ez nem is meglepő, hiszen a nyilvános szoptatásmindig jó vitatéma.

Ana Garcia még mindig szoptat, bár fia négy és fél éves Forrás: facebook.com/Mama-Garcia

A 37 éves nő elmondta, a videóiért - amiket itt meg is nézhetsz - sok nő hálás, hiszen nem túl gyakran készítenek felvételt a szoptatásról, mások azonban azt javasolják az anyukának, tegye a felvételeket pornócsatornára, mert oda valók.

Szerinte azonban épp az a lényeg, hogy a szoptatás láttán az emberek el tudjanak vonatkoztatni a szextől.

Ana elmondta azt is, talán csak jövő máciusig, fia ötéves koráig szoptat majd, de nem ő lesz az, aki ennek véget vet: ha a gyerek már nem akar szopizni, ő nem fogja erőltetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.