Natascha Kampusch úgy érzi, elkésett a családalapítással

Forrás: AFP -
Natascha Kampusch család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron volt 10 éve, hogy csodával határos módon sikerült megszöknie fogvatartójától, azóta pedig új életet kezdett, már amennyire ez lehetséges. Natascha Kampusch viszont úgy érzi, a gyermekvállalásról már lecsúszott.

Tízéves volt Natascha Kampusch, amikor Wolfgang Prikopil elrabolta őt. A pszichésen beteg férfi 8 éven keresztül tartotta fogva a lányt, akinek csodával határos módon 2006 nyarán sikerült elmenekülnie. Szabadulásának idén volt 10 éve, azóta próbál beilleszkedni a társadalomba, és igyekszik felvenni a mindennapi élet ritmusát.

Natascha Kampusch nem akar családot Forrás: AFP

Könyvet írt, és életéről film is készült. Natascha barátkozik és beszélget, de sok dologra nem hajlandó. Hiába próbálják faggatni magánéletéről, soha nem nyilatkozik. Nem tudjuk, hogy volt-e kapcsolata, de arról készségesen nyilatkozott, hogyan viszonyul a családalapításhoz. Az Österreich című napilap kérdezte őt a gyermekvállalásról, amiről a lánynak határozott véleménye van. "

Az idő elment, már késő lenne családot alapítani.

Mindig arra a következtetésre jutottam, hogy az ideális kor erre a 25 év, hogy utána a karrieremre koncentrálhassak. Én nem leszek öreg nagymama. A házasság egy nagyon jó dolog, csodálom azokat, akiknek van elég bátorságuk és önbizalmuk belevágni, de én jelenleg úgy gondolom, nincs értelme" - idézi Natascha Kampusch szavait az OE24.at.

Kitört az igazi háború Angelina és Brad közötthttp://www.life.hu/csalad/20161208-brad-pitt-orjongott-angelina-uj-otlete-miatt.htmlÚgy tűnik mégsem sikerült Angelina Jolienak és Brad Pittnek megegyezni a válást érintő témákban. A sztár apuka kitért a hitéből. Család--Bérelj, ne vásárolj - Ezért éri meg a lakásbérléshttp://www.life.hu/csalad/20161125-ingatlanvasarlas-vagy-berles-noi-szemmel.htmlIdehaza még mindig megszállottan vonzódunk a saját tulajdonhoz: akkor érsz valamit, ha van saját autód és mellé saját lakásod. Ez az elgondolás pedig egészen egyszerűen hülyeség. Több szempontból is sokkal kényelmesebb lehet, ha nem birtokolsz, hanem "csupán" bérelsz. CsaládThinkstockEgy anya vallomása, aki elveszítette a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20161207-egy-edesanya-levele-halott-fiahoz.htmlA The New York Times-ban meg jelent meg az alábbi levél, amelyben egy édesanya arról vall, miként volt képes tovább élni azok után, hogy elveszítette a fiát. Szívszorító sorok következnek. CsaládThinkstockApa lesz a Walking Dead sztárja, Steven Yeunhttp://www.life.hu/csalad/20161207-apa-lesz-steven-yeun-a-walking-dead-sztarja.htmlVan oka ünnepelni a The Walking Dead sztárjának, ugyanis első közös gyermeküket várják feleségével. Steven Yeun csak a hétvégén vette el szerelmét, de kiderült, hogy már a baba is a pocakban van. Család--Kemény szülésen van túl Paloma Faithhttp://www.life.hu/csalad/20161206-paloma-faith-enekesno-csaszarral-szult.htmlTúl van a szülésen a 35 éves brit énekesnő, Paloma Faith, ám igencsak meg kellett szenvednie kisbabájáért. Család--Péter Szabó Szilvia kislánya felett a kutyusuk is őrködik http://www.life.hu/csalad/20161206-peter-szabo-szilvia-kislanya-enekesno-mostanaban-nem-sokat-alszik.htmlA csodaszép énekesnő kislánya bearanyozza a szülők mindennapjait, melyről Szilvi örömmel mesélt a Mokka stúdiójában. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.