Bolondozás és megható pillanatok - Így karácsonyoztak tavaly a sztárcsaládok

karácsony fénykép David Beckham Kate Hudson Khloe Kardashian Courtney Love Mariah Carey ünnep sztárok Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem telhet el karácsony családi fotók nélkül: fával pózolás, ajándékbontogatás és persze tömérdek mennyiségű szelfi. Nincs ez másképp a sztárok világában sem, ők is imádják a nagyérdeművel megosztani intim ünnepi pillanataikat. A következőkben a legjobb tavalyi karácsonyi képekből válogattunk.

Mariah Carey

Bár az énekesnő mostanában főleg magánéleti botrányaival és meglepő ruhaválasztási szokásaival kerül a címlapokra, múlt karácsonykor azért kitett magért és - a képek tanúsága szerint - igazán varázslatos karácsonnyal lepte meg ikergyermekeit. Az egyenpizsamába öltözött családot még a Télapó is meglátogatta.

Forrás: instagram.com/mariahcarey

A Beckham család

Victoria Beckham osztotta meg ezt a családi képet tavaly karácsonykor, a követői pedig egyszerűen imádták. Beckhamék 2015. december 25-én igazi karácsonyi környezetben kirándultak, egy havas erdőben.

Forrás: instagram.com/victoriabeckham

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a múlt karácsonyt végigbohóckodta imádott unokahúgaival és unokaöcsikéjével. Testvére, Kourtney kisfiával, Masonnal és lányával, Penelopéval, valamint Kim Kardashian kislányával, North Westtel csupa móka és kacagás volt az ünnep.

Forrás: instagram.com/khloekardashian, instagram.com/theshaderoom

Kate Hudson

A színésznő karácsonyi képéről tavaly lemaradt a család, azt viszont legalább megtudtuk, hogy két gyerkőce, Ryder Robinson és Bingham Hawn Bellamy a többi között egy-egy menő rollert is kapott ajándékba.

Forrás: instagram.com/katehudson

Courtney Love

Courtney Love tavaly egy több mint 20 évvel ezelőtti családi képet posztolt, az 1994-ben elhunyt Kurt Cobainról és közös lányukról, Frances Bean Cobainról, egy megható üzenet kíséretében.

Forrás: instagram.com/courtneylove

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.