Várkonyi Andrea csodálatos családi, karácsonyi fotót posztolt

karácsony Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi Debrecenben karácsonyi vásározik a családjával, és meg is örökített egy gyönyörű pillanatot.

A csodaszép műsorvezető nyilvános Facebook-oldalán tett közzé egy fotót, ahol kislányával, Nórival és Bochkor Gáborral mosolyognak a karácsonyi vásárban:

Jó hír, hogy Andi újra tud mosolyogni, legutóbb ugyanis arról számoltunk be, hogy lelkileg viseli meg őt a korábban átélt autóbaleset.

A balesetről:

Várkonyi Andrea jól van, de a komolyabb fájdalmak a baleset után egy-két nappal jelentkeztek - mesélte a Life.hu riporterének Bochkor Gábor a COMET-en. Andinak a lába fáj, picit sántít, fáj a feje, de az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy szerencsére semmi komolyabb baja nincsen. Andi egy CT-vizsgálat erejéig volt kórházban, ahol megnyugtatták, hogy nincsen semmi gond. Lelkileg viszont nincs jól a műsorvezető, egy baleset megviseli az embert, és ez látszik rajta.
Az idei karácsony kedvence - Készíts mézeskalácstortát!http://www.life.hu/csalad/20161209-mezeskalacstorta-recept-karacsonra.htmlNincs karácsony mézeskalácssütés nélkül, de mit szólnál hozzá, ha idén kicsit felborítanád a jól megszokott rendet? Lepd meg a gyerkőcöket mézeskalácstortával - hidd el imádni fogják! CsaládOrigoBolondozás és megható pillanatok - Így karácsonyoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20161209-igy-karacsonyoztak-tavaly-a-sztracsaladok.htmlNem telhet el karácsony családi fotók nélkül: fával pózolás, ajándékbontogatás és persze tömérdek mennyiségű szelfi. Nincs ez másképp a sztárok világában sem, ők is imádják a nagyérdeművel megosztani intim ünnepi pillanataikat. A következőkben a legjobb tavalyi karácsonyi képekből válogattunk. Család--Csobot Adél: "A kisfiamra az édesanyám vigyáz"http://www.life.hu/csalad/20161210-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-parja-a-karacsonyrol.htmlCsobot Adél a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy érzi magát Sztárban sztár + 1 kicsi ítészeként, ki vigyáz az adás alatt a kis Nátánra, hogyan készülnek Bencével a karácsonyra, és hogy mikor is költöznek Németországba. Család--Gerard Piqué cukiskodásától beindult a tejünkhttp://www.life.hu/csalad/20161210-gerard-pique-a-barcelona-focistaja-cukiskodasatol-beindult-a-tejunk.htmlShakira és Gerard Piqué kapcsolatáról, családjáról és tüneményes fiairól csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni. Bármit posztolnak, attól kiakad a cukiságmérő, és így történt ez most is. Család--Különleges karácsonyi élvezet - Készíts isteni ünnepi koktélokathttp://www.life.hu/csalad/20161208-kulonleges-koktelok-az-unnepekre.htmlIdén karácsonykor lepd meg valami igazán különlegessel a vendégeidet, készíts nekik hamisítatlan ünnepi ízvilágú koktélokat. A következőkben öt olyan karácsonyi koktélreceptet gyűjtöttünk össze, amelyek között a kezdő és a haladó wannabe mixerek is találhatnak kedvükre valót. Család--"Évekig Doszpot Péter szeretője voltam"http://www.life.hu/csalad/20161209-doszpot-peter-11-evvel-ezelott-ismerkedett-meg-leendo-felesegevel-evelinnel-szeretok-voltak.html11 éve ismerte meg Doszpot Péter Evelint. Ma már férj és feleség, de kapcsolatuk nem volt mindig törvényes. CsaládMTI/Soós Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.