Elhagyja az országot Zalatnay Cini – Leszbikus lánya miatt teszi

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Cini London leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini lánya, Niki néhány napja beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy jamaicai lánnyal él együtt Londonban. Az énekesnő úgy döntött, meglátogatja a párt.

Niki nyilatkozata után kiderült, édesanyja tudta, hogy lánya a nőkhöz vonzódik. Úgy nyilatkozott, hogy a helyzet eleinte szokatlan volt számára, de a gyermeke ettől még ugyanaz az ember marad.

Cini és lánya, Niki Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Elfogadom. Huszonhét éves felnőtt nő. Nekem egy a fontos, hogy boldog legyen. Felneveltem, imádom, és ha ő így boldog, akkor én ezt elfogadom" – hangsúlyozta Zalatnay a Mokka hétfői adásában, és arról is beszélt, meghívták Londonban, ahol végre megismerheti Niki szerelmének a családját is.

Így coming outolt Niki

"A párom egy nő. 4 hónapja vagyunk együtt, jamaicai származású, New Yorkban nevelkedett, és itt, Londonban hozott minket össze a sors. Nem ez az első azonos nemű kapcsolatom, de mindig kínosan ügyeltem rá, hogy ne tudódjon ki: mindkét nemhez vonzódom. A legelején úgy éreztem, hogy ez nem helyes, és hogy majd megbélyegeznek olyanért, ami ellen nem tehetek. Úgy gondoltam, rossz szemmel néznek majd anyura, mert a lánya nem a normát követi, és semmiképp sem akartam extra nehézséget okozni neki! Megannyi más félelmem is volt, de mára megváltozott valami. Nem tudok, és nem is szeretnék titkolózni, bújtatni azt, akit szeretek, és anyut abba a helyzetbe hozni, hogy nem tud mit mondani, ha megkérdezik, van-e valakim. Nem érzem magam kevesebbnek így sem."

"Évekig Doszpot Péter szeretője voltam"http://www.life.hu/csalad/20161209-doszpot-peter-11-evvel-ezelott-ismerkedett-meg-leendo-felesegevel-evelinnel-szeretok-voltak.html11 éve ismerte meg Doszpot Péter Evelint. Ma már férj és feleség, de kapcsolatuk nem volt mindig törvényes. CsaládMTI/Soós LajosÁllítják: érte hagyta el Stohl András Ancsikát http://www.life.hu/csalad/20161209-stohl-andras-szinhazi-bufesnobe-szeretett-bele-erte-hagyta-el-a-csaladjat.htmlAhogy megírtuk, Stohl András kapcsolata véget ért. Elhagyta Ancsikát, aki a börtönidőszakban is végig kitartott mellette. A színész úgy döntött, új életet kezd, állítólag már új szerelme is van, akit az egyik színházi büfében ismert meg. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - OrigoHajdú Péter: "Mi együtt mindörökre összetartozunk"http://www.life.hu/csalad/20161113-hajdu-peter-gyerekeirol-posztolt-a-facebookjara.htmlRégóta nem hallottuk hírt arról, hogy is állnak a házassági válságuk megoldásában Hajdú Péterék, de az biztos, hogy a gyerekek az édesapjukkal is sok időt töltenek. Család--Friss képen Liptai Claudia kisfia - Irtó cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20161117-friss-kepen-liptai-claudia-kisfia-pataki-marcell-adamrol.htmlRajongói oldalán friss képet posztolt kisfiáról, Pataki Marcell Ádámról Liptai Claudia. Család--Megszületett Agócs Judit babájahttp://www.life.hu/csalad/20161113-megszuletett-agocs-judit-babaja-a-szineszno-42-eves.htmlNéhány napja, 42 évesen hozta világra gyermekét Agócs Judit színésznő. A baba édesapja Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor. Ám a pár még akkor szakított, amikor Judit várandós volt első babájával. Család--Gyönyörű kismama Dancs Annamari – Így kerekedik a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20161101-gyonyoru-kismama-dancs-annamari-a-budapesti-operettszinhaz-szinesznoje.htmlKerényi Miklós Máté és Dancs Annamari tavaszra várják babájukat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.