terhesség család Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva kisbabát vár - a modell ezt a napokban jelentette be közösségi oldalán. Most pedig arról mesélt, mit tervez a várandóssága alatt, és mik azok a dolgok, amik zavarják a babavárás hónapjaiban. 

A 38 éves modell a napokban jelentette be, hogy állapotos, most pedig az Origónak mesélt terveiről és élete egyik legfontosabb időszakáról. "Rengeteg üzenetet kapok, nagyon pozitív visszajelzésekkel találkoztam.

Az oldalalom nem gyűlölködő emberek vannak, hanem kedvesek, aranyosak, akik velem együtt örülnek.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Szeretném, ha hiteles tájékoztatást kapnának, ezért is zavarnak a hazug cikkek" - mondta Éva, aki hozzátette, sosem ment bele abba, hogy bántó cikkek jelenjenek meg róla, és ezt most sem akarja hagyni..

Nem szeretnék kisarkított mondatok miatt idegeskedni,

Éva ugyanis blogolni fog a babavárás alatt, ezt pedig saját blogján teszi majd meg, ahol egy ideje már ír utazásról és szépségápolásról.

Szeretném leírni azokat, amiket megélek, így hiteles forrást kapnak azok, akiket érdekel a téma.

Demcsák Zsuzsa liberális anyukának tartja magát http://www.life.hu/csalad/20161215-demcsak-zsuzsa-gyermekeirol-beszelt-liberalis-anyukanak-tartja-magat.htmlAz édesanya számára fontos, hogy gyermekei mindent megkapjanak, amire szükségük van. CsaládOrigoNyilvánosan vallott szerelmet feleségének Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-szerelem-vallomas-feleseg.htmlCaramel és felesége imádják egymást. Ennek a közelmúltban egyértelmű jelét is adta az énekes. Család--Galambos Lajost megfosztották a családi karácsonytólhttp://www.life.hu/csalad/20161215-galambos-lajos-karacsony-cella-borton.htmlGalambos Lajos számára rémálom volt a tavalyi karásony: családja nélkül, két cellatársával "ünnepelte" a Szentestét. CsaládOrigoCaramel és párja a családbővítésen gondolkozikhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-parkapcsolat-szerelem-gyerek-csladbovites.htmlCaramel és kedvese, Szilvi a közelmúltban összeházasodtak és a legnagyobb boldogsában nevelik gyönyörű kislányukat, Szofit. Az énekes most magánéletéről vallott. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoDér Heni nem kér tanácsot és nem akar megfelelni http://www.life.hu/csalad/20161215-der-heni-nem-akar-mar-senkinek-sem-megfelelni.htmlDér Heni egy interjú keretein belül egy igazán érdekes témáról mesélt: elárulta, hogy mi a különbség Budapest és a szülővárosa között, illetve azt is, hogy melyik milyen hatást gyakorolt az életére. CsaládOrigoEgyütt ünnepel Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161215-hajdu-peter-es-sarka-kata-egyutt-toltik-a-karacsonyt.htmlA hírek szerint Hajdú Péter a karácsonyt együtt tölti a feleségével és két gyerekükkel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.