Hírességek, akik valószínűleg sosem fognak az oltár elé állni

híresség házasság feleség férj kapcsolat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok hektikus életmódja nem tesz túl jót a hosszú távú kapcsolatoknak. A nagy sztárházasságok nemegyszer végződnek válással, éppen ezért vannak, akik inkább el sem akarják kötelezni magukat. 

Oprah Winfrey

A talkshow nagyasszonya 1986-ban találkozott szerelmével, Stedman Grahammel, akivel azóta is boldog, stabil kapcsolatban élnek. Azonban amikor a házasság felől érdeklődnek nála, rendszerint ezt válaszolja: "Nem vagyok egy tipikus, hagyományos életet élő nő, és azt hiszem, hogy ha már összeházasodtunk volna Stedmannel, akkor biztosan el is váltunk volna."

Oprah Winfrey és Stedman Graham Forrás: AFP/Mark Ralston

Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész a világ legszebb nőivel járt már, barátnői között olyan modellek és színésznők voltak, mint Bijou Phillips, Gisele Bündchen és Bar Refaeli. Annak ellenére, hogy mind gyönyörűek és sikeresek voltak, Leo egyikük mellett sem tudott véglegesen lehorgonyozni. Úgy tűnik, hogy Leo tényleg élvezi az agglegénységet és azt, hogy bármikor bármilyen nőt megkaphat.

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP/Angela Weiss

Charlize Theron

Az elmúlt években számos zátonyra futott kapcsolata volt, többek között Craig Bierkóval, Stuart Townsenddel, legutóbb pedig Sean Penn-nel. a színésznőnek van két örökbe fogadott gyermeke, akikkel egyedülálló anyaként is teljes harmóniában él. A házasságot nem akarja elsietni, arra a kérdésre, hogy valaha férjhez szeretne-e menni, így válaszolt: "Kislányként sem álmodoztam soha arról, hogy egyszer menyasszony leszek." Theronnak tehát sosem volt igazán fontos a házasság.

Charlize Theron Forrás: AFP/Mark Ralston

Winona Ryder

Az Ollókezű Edward sztárja a lista többi szereplőjéhez hasonlóan máig nem ment férjhez, ám velük ellentétben ő valójában vágyik a házasságra. Winona Ryder saját bevallása szerint életében csak egyszer szeretne férjhez menni, valószínűleg ezért nem is sieti el annyira a dolgot. Még keresi azt a férfit, akivel le tudja majd élni az életét. A témáról korábban így nyilatkozott: "Én igenis hiszek a házasság intézményében. De azt kell megtalálni, akivel tényleg örökre együtt tud maradni az ember."

Winona Ryder Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.