Ördög Nóra kiosztotta férjét, Nánási Pált

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
Nánási Pál család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra gyönyörű és tehetséges műsorvezető. Kívülről úgy tűnik, ő a harmónia mintaképe, ám néha nála is borul a bili...

Ördög Nóra a Hot! magazinban mesélt arról, hogy bizony az elmúlt karácsonyokból van mit leszűrni, leginkább a "mit ne tegyünk az ünnepek alatt" kategóriában.

Őszintén mesélt arról, mit érzett, amikor férje, Nánási Pál fenyőfa és ünnepi bevásárlás nélkül érkezett haza.

Ördög Nóra és Nánási Pál: "…most jó ennyire lazán létezni!" Fotó: M. Schmidt János/Origo

"Nánási Pálnak elcsúszott a napja, tehát hazaállított azzal, hogy se fa, se bevásárlás. Én nagyjából úgy kezdtem el viselkedni vele, mintha embereket mészárolt volna le. Ez volt az első olyan karácsony, amiből már a gyerekek is felfogtak valamit. De azt hiszem, azzal húzta ki a gyufát, hogy végül azt mondta, rendeljünk pizzát" – emlékezett vissza Nóri, aki természetesen belátta, hogy férjének igaza van, hiszen másnap úgyis hatalmas ünnepi lakoma várta őket az Ördög családnál.

"Ez volt tavalyelőtt, és tavaly már megint váratlanul ért, hogy egyedül vagyok napközben, meg előző este. Idén tényleg pizzát rendelünk!" – mesélte a sztármami.

A karácsony olykor stresszes, és szinte mindenkinél előfordulnak kisebb-nagyobb balhék – mindenesetre mi szeretjük, hogy Nóra ilyen vagány, és bevállalja, hogy olykor náluk sem rózsaszín cukorfelhő takarja az eget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.