György herceg már most kibontotta az ajándékokat

Forrás: AFP -
karácsony királyi család ajándék György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György és Sarolta állítólag már nagyon várják az ünnepeket, hiszen újból találkoznak unokatestvéreikkel, emellett csodás ajándékokat kapnak majd a családtól. 

A királyi család egyik hozzátartozója szerint a kicsik több szépséges meglepetésre is számíthatnak, melyek közül egy-egy darabot Vilmos herceg kisfia már ki is bontott. Ami a játékokat illeti, szinte biztos, hogy a kis György idén is a kedvenceit láthatja a fa alatt: repülőt, autót, építőkockát vagy helikoptert. Sarolta pedig egy plüsslovacskát fog kapni – írja a Vanityfair.

A királyi család Forrás: AFP

Ha a lurkóknak szerencséjük lesz, akkor karácsonyra a vidéki birtokon is leesik a hó, ahol háborítatlanul játszhatnának a kertben.

Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővel

Katalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.