Vetéléstől rettegett Horváth Éva

Forrás: Instagram/evahorvathofficial -
terhesség kisbaba Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden kismama, Horváth Éva is aggódott terhessége legelső időszakában, különösképpen a vetéléstől tartott. 

Horváth Éva nemrégen vallotta be, hogy áldott állapotban van. Igyekezett minél tovább titkolni a terhességét, félt, hogy baj történhet a babával. Szerette volna akkor nyilvánosságra hozni a dolgot, amikor már biztos, hogy minden rendben van körülötte.

Horváth Éva féltette kisbabája egészségét Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Éva pocakja egyébként már szépen gömbölyödik, a modell pedig megmutatta, a legutóbbi fotózáson miként rejtette el terhessége egyértelmű jelét.

Az is kiderült, hogy Éva szerencsés helyzetben van a terhességi tünetek terén: sem hányingere, sem émelygése nincs, ráadásul egyáltalán nem kívánós. Furcsának találta az állapotát, ezért utánaolvasott az interneten. A legtöbb helyen azt írták, hogy

a tünetek hiánya vetélés előjele is lehet.

A szexi kismama ettől annyira megijedt, hogy ezt követően még rendszeresebben járt ultrahangvizsgálatokra, de szerencsére most már nem kell aggódnia emiatt, mert minden a legnagyobb rendben odabent.

Műteni kell Váczi Gergőthttp://www.life.hu/drlife/20161221-megmutik-vaczi-gergo-terdet.htmlRá jár a rúd a TV2 riporterére, mert az előző sérülése után most egy újabb kellemetlenség vár rá: meg kell műteni a lábát. Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.huLegyen ez a karácsony más, mint az eddigiekhttp://www.life.hu/drlife/20161219-tippek-a-boldogabb-es-egeszsegesebb-karacsonyhoz.htmlA karácsonyi időszak és az év végi számvetés közeledte egy jó alkalom arra, hogy átgondold, mit lehetne tenned azért, hogy még szebb és boldogabb legyen az életed. És mindezt miért ne kezdhetnéd el éppen karácsonykor? Íme, néhány tipp, hogy jobban érezd magad a bőrödben – nem csupán az ünnepek alatt, hanem az év további részében is. Dr. LifeThinkstockKómából ébredve azt hitte magáról, ő Matthew McConaugheyhttp://www.life.hu/drlife/20161220-matthew-mcconaugheynek-kepzelte-magat-a-komabol-ebredt-borbely.htmlSúlyosan megsérült egy autóbalesetben az angliai borbély, aki ezután napokig kómában feküdt a kórházban. Felébredve azonban franciául beszélt a nővérekhez, és azt hitte, ő Matthew McConaughey. Dr. LifeThinkstockSztárok, akik autista gyereket nevelnekhttp://www.life.hu/drlife/20161214-sztar-csaladok-autizmussal-elo-gyerekekkel.htmlEgy autista kisgyermek érkezésével az egész család élete megváltozik. Szerencsés az a pici, aki olyan családba érkezik, ahol mindent meg tudnak tenni érte a szülei. Íme, öt híresség, aki autista gyermeket nevel. Dr. LifeAFPMichael Schumacher felépült? Árulják a róla készült képet!http://www.life.hu/drlife/20161219-michael-schumacher-a-sportolorol-foto-is-keszult-most-aruljak.htmlA 47 éves Forma 1-es világbajnokról ritkán érkeznek hírek, ám most állítólag egy fotó készült róla, melyet egymillió euróért árulnak. Dr. Life--Így zajlik a karácsony Szekeres Nóráéknálhttp://www.life.hu/drlife/20161215-szekeres-nora-igy-unnepli-gyerekeivel-a-karacsonyt.htmlA háromgyerekes műsorvezető saját bevallása szerint szeretné elkerülni, hogy hazudnia kelljen gyerekeinek a karácsony körüli dolgokról, mint például arról, hogy ki hozza az ajándékokat. Így oldja meg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.