Sarka Kata őszinte érzelmekre vágyik

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
karácsony Sarka Kata család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A látszat ellenére, még a leghíresebb magyar sztárok is sok mindent hiányolnak az életükből. Sarka Kata az őszinte érzelmeket keresi a mindennapjaiban. 

A karácsony már kopogtat az ajtón, a sztár anyuka azonban mégsem érzi az ünnepi hangulatot. Nem csoda, hiszen Hajdú Péterrel való különválását követően férj nélkül kénytelen tölteni az ünnepeket.

Sarka Kata megmutatta, hogyan készül a karácsonyra Forrás: facebook.com/kata.sarka

Természetesen a két kis gyerkőc csillogó tekintete, a bennük élő őszinte izgalom sok mindenért kárpótolja a zátonyra futott házassággal szemben is, így igyekszik arra fókuszálni, hogy a kicsiknek a lehető legszebb ünnepet varázsolja elő. Csodálattal nézi a gyerekeit, hiszen bennük még őszinte érzelmek lakoznak, melyek az idő múlásával valahogy kikopnak a felnőttekből.

"Szeretnék úgy élni ahogyan ők... Szeretném elhinni mindenkinek azt, amit mond, és nem azon gondolkodni, hogy vajon igaz-e... Szeretnék bízni mindenkiben, és sosem szeretnék csalódni többé... Mikor, és miért változik meg az életünkben az, ami már megadatott nekünk gyerekkorban? A hit egymásban..." - írta Kata az ünnepek kapcsán közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.