Itt egy nagyon édes kép Adam Levine kislányáról: Fotó!

karácsony Behati Prinsloo Adam Levine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Maroon 5 frontembere és felesége, a namíbiai szupermodell Behati Prinsloo első gyermeke szeptemberben látta meg a napvilágot. Most pedig mi is láthatjuk őt. Hátulról.

Korábbi cikkünkben csokorba szedtük a külföldi sztárok karácsonyi fotóit, azóta viszont megérkezett a Behati fotója is, ami egyszerűen gyönyörű:

Best Christmas ⛄️

Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) által közzétett fénykép,

Gönczi Gábor: "Nemsokára érkezik még egy gyermek, egy kislány"http://www.life.hu/csalad/20161225-gonczi-gabor-egy-interjuban-meselt-kisfiarol-aronrol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak a kisfia, Áron még csak öthetes, de máris felforgatta a család életét. A büszke apuka természetesen új éltük minden percét élvezi, még akkor is, ha mostantól Áron irányít.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoGyörgy herceg és Sarolta képei a legszebb karácsonyi ajándékokhttp://www.life.hu/csalad/20161225-vilmos-es-katalin-vasarnap-delelott-elmentek-a-bucklebury-i-misere.htmlMint ismeretes, idén Vilmos herceg és családja komoly döntést hoztak. Katalinnal és a csemetékkel ugyanis távol maradtak a szokásos királyi karácsonyi ünnepségről, hogy a Middleton családdal töltsék az év legmeghittebb napjait. Ettől függetlenül vasárnap délelőtt elmentek a Bucklebury-i misére.Család--Ördög Nóra így bolondozik a kis Micivel: Cuki fotó! http://www.life.hu/csalad/20161225-ordog-nora-egyutt-unnepelt-a-csaladjaval-kozos-foto-karacsonykor.htmlÖrdög Nóra nagyon büszke a gyermekeire, így nem csoda, ha örömmel oszt meg róluk felvételeket a rajongóknak. Család--2016, a titkos menyegzők éve - Sztárok, akik idén házasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20161221-2016-legemlekezetesebb-sztarhazassagai.html2016-ot nem igazán nevezhetjük a nagy sztárházasságok évének - sokkal inkább a megdöbbentő szakítások és válások esztendeje volt. Gondoljunk csak például Johnny Deppre vagy Brad Pittre. Meglepően kevés A kategóriás híresség mondta ki idén a boldogító igent, és még ha oltár elé vonultak is, a legtöbbjük titokban tette. CsaládOrigoHoppá! Harmadik kisbabáját várja a topmodell, Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20161224-harmadik-kisbabajat-varja-a-topmodell-gisele-bundchen.htmlAlaposan kikerekedve jelent meg egy fotózáson Gisele Bündchen. Ezt a pocakot nehéz lesz kimagyarázni...Család--Folytatódik a botrány: Brad Pitt ügyvédei beszóltak Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/csalad/20161224-folytatodik-a-botrany-brad-pitt-ugyvedei-beszoltak-angelina-jolie-nak.htmlA válási botrány karácsony közeledtével sem csitul, sőt egyre nagyobb lesz. A sárdobálás folytatódik a két színész között.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.