Kiderült mi lesz Bárdosi Sándorék a gyermekének neme

Forrás: TV2 -
Bárdosi Sándor kislány Bárdosi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy örömmel jelentette be Bárdosi Sándor és párja, hogy második közös gyermeküket várják. A baba valószínűleg tavasz végén, vagy nyár elején látja majd meg a napvilágot, és már azt is tudják, hogy milyen nemű lesz. Kisfiuk mellé egy kislány fog érkezni!

Egy közös gyermeke van Bárdosi Sándornak és párjának, Ildikónak, de már úton van a második. Az örömhírt a sportoló párja jelentette be november végén, akkor arról is beszélt, nagyon örülne, ha ezúttal egy kislány érkezne a családba. Mára kiderült, hogy mi lesz a születendő gyermekük neve is, és úgy tűnik, a kívánságuk teljesült.

Kislánya lesz a párnak Forrás: TV2

Ildikó Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint egy kislánnyal bővül a családjuk. A jövevény vagy tavasz végén, vagy nyár elején látja majd meg a napvilágot, de a névadással problémáik lesznek. Bárdosi Sándor ugyanis egyszer kijelentette, hogy a kislányának is fiú nevet adnak, mégpedig a Tibort. Meg is indokolta furcsa döntését: ilyen névvel egy fiú sem hívná randizni, így neki nem kellene aggódnia. A születendő gyermek nevében reméljük, hogy ezt még átgondolja.

Családi látogatáson volt Shakira és a gyerekek - cuki fotókhttp://www.life.hu/csalad/20161229-shakira-es-csaladja-hazalatogatott-kolumbiaba.htmlVan jópár szerethető sztárcsalád, ám mind közül Shakiráék a legcukibbak. Az énekesnő focista kedvesével és a gyerekekkel nemrég hazalátogatott Kolumbiába, ahol nagyon édes képek készültek róluk. Család--Alvó édesanyja ujjával feloldotta a telefont, majd bevásárolt a 6 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20161230-alvo-edesanyja-telefonjaval-vasarolt-jatekokat-a-kislany.htmlMesenézés közben szundított el az anyuka, de sok pénzbe került a pihenése. Kislánya kihasználta az alkalmat, és míg ő aludt, ujjával feloldotta telefonját, majd bevásárolt magának a neten játékokból. CsaládOrigoÍgy lazít a két ünnep között Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161230-sarka-kata-kisfiaval-kozos-kepet-posztolt.htmlCuki anya-gyerek fotókat posztolt a sztáranyuka a közösségi oldalán, a kedvelői nem győzik dicsérni a csöppségeket. CsaládFotó: Mudra László - OrigoIsmét anya lett a 47 éves Ellen Pompeohttp://www.life.hu/csalad/20161230-ujra-anya-lett-a-47-eves-ellen-pompeo.htmlA Grace klinika című sorozat 47 éves sztárjának családja új taggal bővült a napokban. Család--Magyarországon kétszázezer nőt éppen most ér fizikai erőszak a kapcsolatábanhttp://www.life.hu/csalad/20161227-nane-2016-osszefoglalo-interju-toth-gyorgyivel.htmlA NANE Egyesület ingyenesen hívható segélyvonala idén is heti négy alkalommal üzemelt, naponta általában 3-5 hívót tudtak fogadni, magyarán nagyjából 800 bántalmazott nő telefonált. Ez a szám csak a jéghegy csúcsa. Többségben vannak azok a nők, akik nem tudnak, nem mernek segítséget kérni, vagy nem ismerték még fel, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek. A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület munkatársával, Tóth Györgyivel beszélgettem 2016-os tapasztalataikról. Család--Megacuki: Így énekel Gerard Piqué és kisfia http://www.life.hu/csalad/20161229-gerard-pique-es-kisfia-egyutt-enekeltek.htmlValószínűleg ez lesz az egyik kedvenc apa-fia videónk. Gerard Piqué és Milan nagyon aranyosak együtt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.