Így lazít a két ünnep között Sarka Kata

Fotó: Mudra László/Origo -
édesanya Sarka Kata család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki anya-gyerek fotókat posztolt a sztáranyuka a közösségi oldalán, a kedvelői nem győzik dicsérni a csöppségeket. 

Sarka Kata és gyermekei számára a két ünnep közötti időszak jelenti az igazi kikapcsolódást. Ilyenkor van lehetőségük egész nap pizsamában lézengeni a házban, együtt játszani vagy csavarogni menni. Kislányával közzé is tettek egy fotót, amelyen mind a ketten még a hálóruhájukban ücsörögnek.

#mydaughter #loveher #home #relax #pijamaday

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Kisfiával is posztoltak egy cuki képet a modell Instagram-oldalán, amelyen épp egy frissen összerakott legófigurával szerepelnek.

#allandoanlegozunk #lego #home #relax

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

A követői nagyon szeretik, mikor betekintést enged a magánéletébe, hiszen még egy napja sincs fent a fotó, mégis több mint 4000 kedvelést kapott.

Magyarországon kétszázezer nőt éppen most ér fizikai erőszak a kapcsolatábanhttp://www.life.hu/csalad/20161227-nane-2016-osszefoglalo-interju-toth-gyorgyivel.htmlA NANE Egyesület ingyenesen hívható segélyvonala idén is heti négy alkalommal üzemelt, naponta általában 3-5 hívót tudtak fogadni, magyarán nagyjából 800 bántalmazott nő telefonált. Ez a szám csak a jéghegy csúcsa. Többségben vannak azok a nők, akik nem tudnak, nem mernek segítséget kérni, vagy nem ismerték még fel, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek. A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület munkatársával, Tóth Györgyivel beszélgettem 2016-os tapasztalataikról. Család--Ismét anya lett a 47 éves Ellen Pompeohttp://www.life.hu/csalad/20161230-ujra-anya-lett-a-47-eves-ellen-pompeo.htmlA Grace klinika című sorozat 47 éves sztárjának családja új taggal bővült a napokban. Család--Megacuki: Így énekel Gerard Piqué és kisfia http://www.life.hu/csalad/20161229-gerard-pique-es-kisfia-egyutt-enekeltek.htmlValószínűleg ez lesz az egyik kedvenc apa-fia videónk. Gerard Piqué és Milan nagyon aranyosak együtt. Család--Ezért nem mutatja meg kisfiát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20161229-liptai-claudia-megmondta-mi-a-velemenye.htmlLiptai Claudia tiszta vizet öntött a pohárba. CsaládOrigoVajna Timi elárulta, mivel teszi esténként boldoggá Andythttp://www.life.hu/csalad/20161229-andy-vajna-ezt-keri-estenkent-a-felesegetol.htmlVajna Timi kis betekintést engedett a magánéletükbe, a házasságukban kialakult szokásaikról mesélt. CsaládOrigoÉlete legnagyobb álma teljesült a kisfiúnakhttp://www.life.hu/csalad/20161228-azonnal-sirva-fakadt-mikor-megtudta-hogy-testvere-lesz.htmlHa egy ajándéknak a másik ember igazán örül, akkor az érzéseit nem is tudja igazán véka alá rejteni. Ennek a 9 éves fiúnak sem sikerült, hiszen amint megtudta, mt kapott, azonnal elsírta magát. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.