Így táncol Ellen Pompeo, A garce klinika sztárja és kisfia

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Ellen Pompeo Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Meredith Grey-t alakítja a Grace Klinika című sorozatban Ellen Pompeo, akinek nemrég kisbabája született. Ilyen cukik együtt. 

Decemberben adott életet kisfiának Ellen Pompeo, a Grace Klinika sztárja. A kicsi az Eli Christopher nevet kapta, és majd kicsattan az egészségtől.

Ellen már rutinos édesanya, hiszen már van két kislánya, a 2 éves Sienna és a 7 éves Stella.

Boy Crazy....Here's to a year filled with happiness and love! Happy New Year ❤️ ❤️

Ellen Pompeo (@ellenpompeo) által közzétett videó,

A színésznő és férje egészen sokáig nem árulták el a nő terhességét, csak akkor, amikor az emberek kiszúrták, hogy a férj egy babahordozóval a kezében sétál. Ez mindenki számára gyanús volt, így kénytelenek voltak bevallani az örömhírt.

Ellen Pompeo és férje Forrás: AFP/Larry Busacca

A terhességről azonban egy fotót sem tettek közzé, így felmerült a kérdés, hogy talán ugyanúgy béranyával hozták-e világra a kisfiút, ahogy második gyermeküket, Siennát is. Nem ő az egyetlen sztáranyuka, akinek most született gyermeke, hiszen Pink is a közelmúltban adott életet kisbabájának, aki szintén kisfiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.