Friss fotók Angelina Jolie-ról – Így néz ki a színésznő a válás után

Brad Pitt gyerekek család utazás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves színésznő a jelek szerint imádja a síszezont, így nem volt kérdés, hogy gyermekeivel nekivág a havas hegyoldalaknak. 

Jolie ki is bérelt egy 4 millió dolláros (1,1 milliárd forintot érő), hat hálószobás luxuslakást Crested Butte-ban, hogy gondtalanul élvezhessék a síelést családjával. A gyerkőcök – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne – egy síoktató felügyelete mellett gyakoroltak, miközben édesanyjuk legtöbbször egyedül vágott neki a lejtőknek – írja a Daily Mail.

Angelina Jolie és gyermekei Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Marksman / Mega

Angelina Jolie mostanában csak a válása miatt került a címlapokra, ugyanis 12 év együttlét és 2 év házasság után különvált férjétől, Brad Pitt-től. Pár hónapja a válókereset is nyilvánosságra került. A dokumentumok tanulsága szerint a különválás már 2016. szeptember 15-én megtörtént.

Angelina Jolie nem úgy néz ki, mint aki nagyon szenved a válástól Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga
Őrületes babaneveket engedélyezett az MTAhttp://www.life.hu/csalad/20161227-2016-ban-ok-voltak-a-legnepszerubb-kerelmek-balaton-es-tablacska.htmlEbben az évben is akadtak olyan szülők, akik nem akartak "hagyományos" nevet adni a gyermeküknek. Család--Megsértődött a férfi: 20 évig nem beszélt feleségével http://www.life.hu/csalad/20170103-20-evig-nem-allt-szoba-felesegevel-a-sertett-ferfi.htmlFéltékenységből sértődött meg a férj, melynek következtében 20 évig nem állt szóba a feleségével. Család--Fél perccel éjfél után született az első gyermek Budapestenhttp://www.life.hu/csalad/20170101-mindossze-fel-perccel-ejfel-utan-a-semmelweis-egyetem-ii-noi-klinikajan-jott-vilagra-2017-elso.htmlMindössze fél perccel éjfél után a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáján jött világra 2017 első újszülöttje a fővárosban. CsaládOrigoIsmét anya lett a 47 éves Ellen Pompeohttp://www.life.hu/csalad/20161230-ujra-anya-lett-a-47-eves-ellen-pompeo.htmlA Grace klinika című sorozat 47 éves sztárjának családja új taggal bővült a napokban. Család--Ezért nem mutatja meg kisfiát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20161229-liptai-claudia-megmondta-mi-a-velemenye.htmlLiptai Claudia tiszta vizet öntött a pohárba. CsaládOrigoSzülők kontra szilveszter: kiütéses győzelem a vendégnek?http://www.life.hu/csalad/20161226-anyakent-szilveszterkor-buli-vagy-gyerekek.htmlAz anyáknak - és persze az apáknak - a szilveszter sem egyszerű történet. Ha el is jutnak egy igazi óévbúcsúztató partiba, az sem működhet úgy, mint régen. Ám az otthon töltött 31-e sem minden esetben olyan nyugodt, mint azt hinnénk. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.