Akik 2016-ban közölték a nagy hírt – Babavárás a sztárvilágban

anyaság terhesség Marion Cotillard Geri Halliwell család Katherine Heigl sztárok Hollywood Pink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már bátran kijelenthetjük, hogy 2016 a családbővítés éve volt a sztárvilágban. Nem elég, hogy tömérdek celebgyerek látta meg tavaly a napvilágot, jó néhányan voltak, akik a várva várt gólyahírt osztották meg rajongóikkal.  

Pink és Carey Hart

Pink és férje, Carey Hart 2016 novemberében jelentették be, hogy ismét bővül családjuk: az énekesnő a második gyermekét hordja a szíve alatt. A házaspárnak már van egy ötéves kislánya, aki mellé mindenképpen szerettek volna egy kis testvért.

Carey Hart, a kis Willow Sage Hart és Pink Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Geri Halliwell és Christian Horner

Az egykori Spice Girl 44 évesen másodszor néz anyai örömök elé. Az angol énekesnő 2015-ben ment hozzá Christian Horner Forma–1-es csapatfőnökhöz. A pár korábban az örökbefogadáson is gondolkodott, szerelmüket végül mégis egy közös gyermekkel pecsételték meg.

Szépen kerekedik az a pocak – Geri Halliwell a férjével, Christian Hornerrel Forrás: AFP/Adrian Dennis

Katherine Heigl és Josh Kelley

Tavaly júniusban szivárgott ki a hír, miszerint a szőke színésznő első babáját várja. Heigl és férje évekkel ezelőtt már örökbe fogadott két gyerkőcöt, a most hétéves Naleigh-t és a most négyéves Adalaide-et, nem volt ugyanis valószínű, hogy a színésznő valaha is teherbe tud majd esni. Most mégis csoda történt.

Katherine Heigl a párjával, Josh Kelley-vel 2016 nyarán (balra), és örökbe fogadott gyermekeivel novemberben (jobbra) Forrás: AFP, Northfoto

Marion Cotillard és Guillaume Canet

A francia színésznőt egy igen kínos szituáció bírta rá a vallomásra, vagyis arra, hogy bejelentse terhességét. A Brad Pitt–Angelina Jolie-válás kirobbanásakor ugyanis mindenki Marion Cotillard-ra kezdett mutogatni, mondván, hogy biztos a gyönyörű színésznő csavarta el Pitt fejét a Five Seconds of Silence című film forgatásán. Colillard ezek után Instagram-oldalára írt ki egy nyilatkozatot, amelyben egyrészt kijelentette, hogy ez az első és utolsó alkalom, hogy reagál a vádaskodásra, ami lassan már a családjára is kihatással van, másrészt hangsúlyozta, mennyire és milyen régóta szereti a férjét, aki amellett, hogy a szerelme, a legjobb barátja is.

Marion Cotillard és Guillaume Canet – a színésznő itt még nagy kabát mögött rejtegette gömbölyödő hasát Forrás: AFP/Christophe Archambault

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.