Megszületett az 50 éves Janet Jackson gyermeke

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
Születés gyermek Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a tavaly májusban napvilágot látott hír, miszerint Janet Jackson 50 évesen várja első gyermekét. Az énekesnő terhessége kora ellenére rendben lezajlott és január 3-án életet adott kisfiának, aki az Eissa Al Mana nevet kapta.

Senki nem számított már arra, hogy Janet Jacksonnak gyermeke fog születni, mégis megtörtént. A sztárról tavaly májusban derült ki, hogy terhes, és mindenki aggódva figyelte az énekesnő állapotát, már csak a kora miatt is. A világsztár több mint 30 kilót hízott várandóssága alatt, de végül szinte minden komplikáció nélkül lezajlott a szülése is.

Megszületett Janet Jackson kislánya Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Janet Jackson január 3-án életet adott első gyermekének, amit menedzsere is megerősített. Kisfia az Eissa Al Mana nevet kapta, és arról is tájékoztatták a rajongókat, hogy a baba és a mama is jól vannak. A sztár várandóssága alatt azonban felmerült az a pletyka, hogy már van egy eltitkolt lánya, akit 20 évesen szült és nem ő nevelt fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.