Bochkor Gábor: "Nóri tart össze minket"

2017.01.04. 07:06

Meglepő kijelentéseket tett az 52 éves rádiós műsorvezető. Kiderült, egyre többet gondol a halálra, édesapja ugyanis fiatalon, 56 éves korában hunyt el, ez pedig néha aggodalommal tölti el. Emellett beszélt arról is, hogy ha Nóri nem születik meg, talán nem is lennének együtt Várkonyi Andival.

"Durva abba belegondolni, hogy közel annyi idős vagyok, mint ahány éves korában édesapám elhunyt. Ez nyilván nem egy szép gondolat. De ez eszembe jut, és elmegyek az orvoshoz. Miután egyrészt a párom, Andi is orvos ugye, viszonylag képben vagyok, hogy ezek a dolgok, mint például az érszűkület vagy egyéb érrendszeri betegségek, örökletesek. Tehát én nyilván ezeket megfelelően kivizsgáltatom" – vallotta be őszintén Bochkor Gábor a Lakástalkshow című műsor csütörtöki adásában. A műsorvezető még csak 23 éves egyetemista volt, amikor apja tragikus hirtelenséggel elhunyt szívinfarktusban. A tragédia nagyon megviselte.

Bochkor Gábor munka közbenForrás: Music FM / Facebook

Ez teljesen hirtelen volt. Én találtam rá egyik reggel, szívinfarktusa volt, mint később kiderült."

Bochkor azt is elárulta, hogy elhunyt apja nem tudott jól bánni a pénzzel, ő azonban nagyon odafigyel az anyagiakra. "Pénz nélkül nagyon nehéz boldognak lenni. A pénz esélyt ad a boldogságra, és függetlenné tesz. Onnantól kezdve, hogy független vagy, és bármit megcsinálhatsz, ott már a te kezedben van a sorsod" – mondta a rádiós, aki a mai napig külön kasszán van Várkonyi Andival.

Várkonyi Andrea és Bochkor GáborForrás: Facebook/ Várkonyi Andrea

Az is kiderült, hogy kapcsolatuk a mélypontok ellenére is szoros, amit gyermeküknek, Nórinak is köszönhetnek.

"A gyerek nagyon fontos szempontot játszott abban, hogy véglegesítsük ezt a kapcsolatot.

Nem vagyok biztos abban, hogy ha Nóri nem született volna meg, akkor mi még mindig együtt lennénk,

mert akkor mi egy teljesen könnyed életet éltünk egymással, semmiféle felelősséggel nem tartoztunk egymás iránt. Nóri ragasztó lett köztünk, hirtelen olyan minőségeket fedeztünk fel egymásban, amik nagyon pozitívak, és ezek nagyon összekötnek bennünket."

Bochkor Gábor, Várkonyi Andrea és lányuk, NóriForrás: Facebook/Várkonyi Andrea

 

Várkonyi AndreaBochkor GáborBochkor Nóri