családbővítés Görbicz Anita Vincze Ottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben arról számoltunk be, hogy tervben van a kistestvér Görbicz Anitáéknél. Most azonban úgy tűnik, várat még magára a családbővítés.

Görbicz Anita és Vincze Ottó első közös gyermeke tavalyelőtt született meg, a kis Boldizsár pedig hatalmas változást hozott a kézilabdás életébe.

Görbicz Anita, Vincze Ottó és Boldizsár Forrás: instagram.com/agorbicz13

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy Görbicz Anita világhírű kézilabdás sokáig hezitált a gyerekvállalással. A sportolónő és párja, Vincze Ottó abban mindig is biztosak voltak, hogy szeretnének közös csemetét, de hogy pontosan mikor, azt sokáig nem tudták biztosan.

"Nem tervezem befejezni a játékot, a legmagasabb szinten szeretném folytatni a kézilabdát. Itt jelenteném be, hogy egyelőre nem tervezünk a párommal újabb babát, vagyis teljesen a játékra tudok koncentrálni" – mondta Görbicz Anita a Kisalföld.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.