Matilda Ledger Heath Ledger Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heath Ledgernek és Michelle Williamsnek 2005. október 28-án született meg a gyermekük. Matilda Rose mára egy 11 éves nagylány lett, aki nagyon hasonlít az édesapjára.

Mint ismeretes, Ledgert 2008. január 22-én, manhattani lakásán találta holtan a házvezetőnője. Halálát a toxikológiai vizsgálat szerint a szervezetében talált hat különféle, receptre kapható gyógyszer véletlen túladagolása okozta. A színész ekkor 28 éves volt, gyermeke pedig mindössze kétesztendős.

Real love #thinkingabout

@michelleingridwilliams által közzétett fénykép,

Egykori kedvese, a 36 éves Michelle Williams pár napja lányával sétálgatott, aki mostanra igazi nővé cseperedett, és nagyon hasonlít az édesapjára. A büszke anyuka korábban azt nyiltkozta a Vogue-nak, hogy minden alkalommal, amikor hiányzik neki Heath, csak ránéz a lányára. Itt nézheted meg, milyen kísérteties a hasonlóság.

Michelle Williams és lánya, Matilda Ledger 2014-ben Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Glko
Imádkoztak a beteg gyerekért, de gyógyszert nem adtak neki - Felelőtlen családokhttp://www.life.hu/csalad/20170113-gyerekek-akik-a-felelotlen-szuleik-miatt-haltak-meg.htmlA gyereknevelés felelősséggel jár, és bizony be kell látni, hogy nem mindenki alkalmas a szülői szerepre. Ezt az állítást a következő anyukák és apukák példája sajnos tökéletesen alá is támasztja. CsaládThinkstockIszonú tragédia! Vonat alá ugrott a magyar énekes anyjahttp://www.life.hu/csalad/20170114-revesz-sandor-enekes-a-mai-napig-nem-dolgozni-fel-anyja-ongyilkossagat.htmlA Piramis egykori énekese, Révész Sándor a mai napig nem tudja feldolgozni édesanyja öngyilkosságát. A családi drámáról egy interjúban beszélt. Család--Liptai Claudia nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/csalad/20170114-liptai-claudia-musorvezeto-nagy-bejelentest-tett-naplot-ir.htmlRégi szokásához tér vissza a műsorvezető, tíz év után újra naplóírásba kezd.CsaládOrigoItt a farsang, sül a fánk! – A Life.hu kedvenc receptjeihttp://www.life.hu/csalad/20170111-fankreceptek-farsangra.htmlVégre idén is beköszöntött a farsangi időszak, ezzel együtt pedig itt a finomabbnál finomabb fánkok készítésének ideje is. Gyerekek és felnőttek is imádják, a farsangi mulatságok kötelező desszertje, éppen ezért megosztjuk most veletek a Life.hu kedvenc fánkreceptjeit. CsaládThinkstockMádai Vivien babát vár? Berki elkíséri megcsinálni a tesztethttp://www.life.hu/csalad/20170113-kisbabat-var-madai-vivien-berki-krisztian-szerint.htmlBerki egy terhességi teszttel lepte meg műsorvezető társát, Mádai Vivient, aki néhány napja émelyeg. CsaládOrigoPachmann Péter gyönyörű kislányával fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20170113-pachmann-peter-edesapa-kislanya-anna-kozos-foto.htmlPachmann Péter boldog. Ezt bátran kijelenthetjük következő fotója láttán: a sztár önfeledten pózol kislányával Annával, a címlapon. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.