1985-ben elrabolt testvéreket találtak meg: nem biztos, hogy találkoznak apjukkal

emberrablás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
32 évvel ezelőtt veszett nyoma Kimnek és Kimberlynek. Apjuk éveken át kerestette őket hiába, de nem adta fel a reményt. A rendőrség két nappal karácsony előtt kapott új információt a testvérekről, ennek nyomán sikerült megtalálniuk! Az anyjukat vádolják az emberrablással.

Évtizedek óta reménykedik Kelly és Kimberly édesapja, hogy újra láthatja még gyermekeit. 1985-ben veszett nyoma a két kislánynak, azóta keresteti édesapja őket a rendőrséggel. 32 éven át azonban nem sikerült a nyomukra bukkanniuk, de a rendőrség karácsony előtt két nappal kapott egy újabb tippet a testvérek hollétével kapcsolatban: ennek nyomán újra a keresésükre indultak, és meg is találták őket Houstonban.

Kimberly és Kelly Yates Forrás: NCFMEC

A Rhode Island-i rendőrség közlése szerint a lányok édesanyját vádolják az elrablásukkal, hétfőn le is tartóztatták a 69 éves Elaine-t, aki akár 20 évre is rács mögé kerülhet tettéért. A 35 éves Kimberley és a 32 éves Kelly szintén Houstonban élnek, saját családjuk van és természetesen megdöbbentek a hír hallatán. Apjuknak azonban óriási örömöt jelent két elveszettnek hitt lányának megtalálása. "Mindig próbáltam megtalálni a gyerekeimet. Most legalább rajtuk múlik, hogy kapcsolatba lépnek-e velem" - mondta az apa, aki hozzátette, nem kíván büntetést volt feleségének.

Elaine Yates Forrás: NCFMEC

"Nem segítene se neki, se nekem vagy bárki másnak.

Én csak azt szeretném, ha láthatnám a gyerekeimet"

- idézi a Daily Mailaz apa szavait. A lányok meg is kapták édesapjuk elérhetőségét, innentől már csak rajtuk múlik, hogy felveszik-e vele a kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.