Egyedül hagyja családját Istenes Bence

Forrás: Instagram/adelcsobot -
Csobot Adél Istenes Bence utazás Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly próbatétel elé állítja Istenes Bence munkája a párkapcsolatukat: több mint egy hónapra egyedül hagyja Adélt és közös kisfiukat, Nátánt. Bence lesz ugyanis a hamarosan újrainduló Survivor túlélőreality műsorvezetője, így a világ másik felére utazik.

Bence napokig gonokozott, nagyon nehezen hozta meg a döntést, hogy ilyen hosszú időre távol legyen a családjától, de végül Adél beszélte rá, hogy vállalja el a feladtot.

Istenes Bence és családja Forrás: Instagram/adelcsobot

"Életemben ez volt ez első eset, hogy értelmet nyert az "egyik szemem sír, a másik nevet" kifejezés. Elsőre azt gondoltam, mekkora fejlődési lehetőség ez a műsor és milyen jó, hogy a csatorna rám gondolt. Ám egy pillanat múlva az ugrott be, hogy mi lesz a családommal. Adéllal nagyon sokat beszélgettünk, mérlegeltünk, de végül arra a döntésre jutottunk, hogy ezt bevállaljuk, hiszen egy ilyen lehetőségre igent kell mondani. Úgy érzem, a kapcsolatunk ezt is kibírja. Szerencsére jól megvagyunk, annyira kerek az egész, hogy hihetetlen. Egy ilyen lehetőséget pedig nem lehet kihagyni. A legszívbemarkolóbb számomra, hogy az egyéves születésnapján nem leszek itt. Nátán most olyan időszakban van, hogy hirtelen feláll, elindul, most jönnek a fogai, így félő, hogy ezeken nem leszek jelen, amiket nagyon sajnálok. Adél, a nagypapám és az én harmincadik születésnapom is beleesik ebbe az időbe" - mondta Blikknek Bence.

Adél egyébként nagyon sokszor hazautazik Erdélybe a családjához, amikor Bence külföldön van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.