38 évvel idősebb férje vette el a lány szüzességét

Forrás: AFP -
párkapcsolat szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jen Rennie és Willie Rennie 2012-ben ismerkedtek meg közös munkahelyükön.

Három hónap alatt egymásba habarodtak. A lány először úgy mutatta be Willie-t a szüleinek, mintha csak egy kollégája lenne, hiszen az óriási korkülönbségből kifolyólag a férfi még Jen szüleinél is idősebb.

Majdnem 40 év korkülönbség van a házastársak között (képünk illusztráció) Forrás: AFP

Mivel a fiatal lánynak még nem volt férfi az életében ezelőtt, így Willie volt minden értelemben az első a számára:

"Az első együttlét előtt mindketten idegesek voltunk, hiszen szinte tapasztalatlanoknak számítottunk. De Willie kedves volt, és gyengéd, így nagyon jó élményként őrizzük. Ő magas és jóképű, ő az én ezüstrókám, imádom" – lelkendezett a kétgyermekes anya.

Mindketten nagyon szerettek volna gyereket, de a férfi korából fakadóan szorította őket az idő, így hamar a tettek mezejére léptek:

a megismerkedésüket követő 5. hónapban lett terhes

Jen az első gyermekükkel, aki most 3 éves. 2013-ban összeházasodtak, 2015-ben pedig második gyermekük is világra jött – írta a Mirror.

Elmondásuk szerint nagyon boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, és egyáltalán nem érdekli őket a környezetük véleménye. A párról készült képeket itt tudod megnézni. A korkülönbség semmin nem változtat, örülnek annak, hogy egymásra találtak.

Örömhír: ikreket vár a Clooney házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20170119-amal-clooney-ikrekkel-terhes.htmlMár egy ideje rebesgetik Amal Clooney várandósságát, de eddig senki nem erősítette meg a hírt. Család--Megtette első lépéseit a jégen Berki Nati http://www.life.hu/csalad/20170118-berki-natasa-zselyke-eloszor-korcsolyazott.htmlA kis Nati életében először korcsolyázott: szülei cuki képekkel és videókkal örökítették meg a soha vissza nem térő pillanatot. CsaládOrigoCurtis és Csilla végleg szakítottak: Édesanyja ápolja a rapper lelkéthttp://www.life.hu/csalad/20170118-curtist-az-edesanyja-apolja.htmlNehéz követni Curtis és egykori kedvesének kapcsolatát, de szerencsére a rapper édesanyja mindig ott áll, hogy támogassa a fiát, amikor szükséges. CsaládOrigoPink és a gyerekei elképesztő cukik: Így olvasnak közösen meséthttp://www.life.hu/csalad/20170111-pink-meset-olvas-a-gyerekeinek.htmlSzeretetteljes családi fotón szerepel Pink, a kislánya, az újszülött kisfia. Hihetetlenül aranyosak együtt. Család--Majka gyerekei a legcukibb sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20170109-gyerekeirol-posztolt-kepet-majka.htmlAz egyik legszebb dolog az életben azt látni, amikor az ember gyerekei szeretik egymást. Erről a szeretetteljes pillanatról posztolt fotót Majka a közösségi oldalán. Család--Chris Hemsworth és kedvese a Golden Globe gálán randiztakhttp://www.life.hu/csalad/20170109-chris-hemsworth-dijat-adott-at-a-golden-globe-galan.htmlChris Hemsworth olyan felszabadult volt, akár egy kisgyerek. Nem is csoda, hiszen a fényűző Golden Globe gála után végre egy kicsit kettesben lehetett kedvesével, Elsával. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.