Császárral szül holnap a 49 éves Fejős Éva

írónő Fejős Éva császármetszés szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első gyermekét várja Fejős Éva. Az írónő most azt is közzétette, mikor érkezik meg a kislánya. 

Éva a hivatalos közösségi oldalán tette közzé, hogy hétfőn, császármetszéssel szüli meg gyermekét:

A kicsi a Linda Zsófi nevet kapja majd, ezt korábban egy tévéműsorban mondta el a 49 éves kismama, aki ugyan problémamentesen élte meg a terhességét, arra is kitért, nem ajánlja másoknak, hogy sokáig várjanak a gyermekáldással.

Programozott császármetszés

Korábbi cikkünkben egy édesanya mesélte el szülésének történetét. "Az utolsó ultrahang alapján programozott, vagyis előre megtervezett és időzített császárt javasolt az orvosom, bár én jobban örültem volna a normál, hüvelyi szülésnek, mert kicsit féltem a beavatkozástól" – írta Zsuzsa, aki a műtét előtti protokollt sem úszta meg. Előző este nem ehetett, beöntést és infúziót kapott. Itt olvashatsz róla bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.