Megszületett Geri Halliwell és Christian Horner kisfia

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
Geri Halliwell szülés Christian Horner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton egészséges kisfiúnak adott életet a Spice Girls egykori énekesnője, Geri Halliwell. A 44 éves énekesnő kisfia igazán különleges nevet kapott.

Megszületett Geri Halliwell és Christian Horner kisfia - írja az Irishmirror. A pár 2015. május 16-án házasodott össze, a kis Montague George Hector Horner az első gyermekük.

Christian Horner és Geri Halliwell 2016-ban közölték a nagy hírt Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az énekesnőnek már van egy kislánya, Bluebell, ő 2006-ban született, és Hornernek is van egy hároméves kislánya, akinek édesanyját épp Geri miatt hagyta el a Formula 1-ben dolgozó csapatfőnök. A büszke szülők már az első babafotót is közzétették az Instagramon:

Montague George Hector Horner arrived this morning, a beautiful little brother for Bluebell and Olivia #amazing-day #grateful #monty

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

Lagzi Lajcsi lánya, Bogi, gyönyörű fiatal nő lett: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170120-lagzi-lajcsi-lanya-bogi-gyonyoruszep.htmlIsmét gyűlnek a viharfelhők a mulatós zenész feje fölött, ami egész biztosan nem egyszerű a családja számára sem.CsaládOrigoRemekül néz ki a 87 éves Tippi Hedren – Csak úgy ragyog!http://www.life.hu/csalad/20170120-tippi-hedren-szineszno-87-eves-lett.htmlMelanie Griffith édesanyja, Tippi Hedren január 19-én lett 87 éves, és remekül néz ki. Család--Iskolai menzakörkép - Ezt eszik a gyerekek a világ különböző országaibanhttp://www.life.hu/csalad/20170120-gyerekkori-elhizas-ezt-ebedelik-vilagszerte-a-gyerekek.htmlMagyarországon minden ötödik gyerek túlsúlyos - meglepő és egyben megdöbbentő adat. Főleg, ha azt is hozzátesszük, hogy a duci gyerekek szüleinek a fele nem is gondolja, hogy gyereke súlyával bárminemű probléma lenne. Még ma is sok családban él az az attitűd, hogy a szeretetet az etetéssel lehet kifejezni - ami végül is nem is lenne akkora probléma, ha a szülő a szeretetét nem csipszekkel és csokikákkal, hanem egészséges ételekkel szeretné gyermeke tudtára adni. Család--"Öltözzenek melegen" - segítség helyett csak kioktatást kap a 10 fokban élő rászoruló családhttp://www.life.hu/csalad/20170118-nikolett-es-csaladja-segitseg-keres.htmlNem volt nehéz megtalálni a tömbházak rengetegében Nikolették otthonát. A bejárati ajtónak támasztott ablakok és különböző szerszámok már messziről jelezték, hogy ezen a fagyos januári reggelen az egyik lakásban éppen nagy munkálatok zajlanak. Nyílászárókat cseréltek, ami valljuk be, ebben az évszakban nem egy szokványos dolog. Nikolették viszont majd' négy éve vártak már erre. Így talán telente nem csökken majd a lakásukban 10 fok alá a hőmérséklet. Család--Így élte meg a család Somló Tamás haláláthttp://www.life.hu/csalad/20170120-fel-eve-hunyt-el-somlo-tamas.htmlFél évvel ezelőtt hunyt el a tehetséges zenész, Somló Tamás. Keszthelyi Gyöngyvér mesél a családot ért eseményekről. Család--Így totyog a kis Nátán: Csobot Adél tüneményes fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170120-csobot-adel-kisfiarol-natanrol-posztolt.htmlJó napjuk van ma Istenes Bence és Csobot Adél követőinek. Sorra érkeznek ugyanis a fotók a kis Nátánról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.