Csisztu Zsuzsa szerint ettől jó egy párkapcsolat

Forrás: Origo -
házasság Csisztu Zsuzsa szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa nyíltan beszélt az érzelmeiről, illetve arról is, hogy annak idején férje mivel ragadta meg a 46 éves műsorvezetőt.

Bódi Guszti és Margó vendégeként Csisztu Zsuzsa arról beszélt, hogy számára mit jelent egy jó kapcsolat. A televíziós talkshowban adott interjú során kiderült, hogy Zsuzsa szerint a humorérzék nagyon fontos dolog, ugyanis sok esetben ez az egyetlen dolog, ami át tud segíteni minket a nehéz pillanatokon.

Csisztu Zsuzsa szerint a humor és a tisztelet elengedhetetlen Forrás: Origo

„Jóképű férfi és kitűnő a humorérzéke is, illetve hatalmasakat tudunk együtt röhögni. Sokszor ez nélkülözhetetlen, mivel vannak olyan helyzetek, amelyeket nem lehet túlélni humor nélkül" - fogalmazott a kétgyermekes édesanya.

Másfelől azt is elengedhetetlennek tartja, hogy fel tudjon nézni a társára férfiként. A

másik ember elismerése és tisztelete

véleménye szerint elengedhetetlen egy jól működő kapcsolathoz.

„Ezen túl felnézek a férjemre, mivel okos és intelligens. Nagyon szeretem, hogy amit csinál, abban nagyon jó: komoly felkészült orvos, belgyógyász, táplálkozástudományi szakértő, háziorvos, természetgyógyász és orvos-közgazdász is. Nagyon becsülöm őt azért is, hogy állandóan új területeket kutat és fejleszti magát" - összegezte Zsuzsa a férjéről alkotott véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.