Lilu a rengeteg munka után végre a családjával lehetett

pihenés család munka Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető rengeteget dolgozik azért, hogy az elszakadt családokat újra egyesítse, de sajnos eközben a sajátjára nem mindig van ideje. A sok forgatás mellett azonban sikerült egy kis szünetet is beiktatniuk, ami már nagyon kellett Lilunak: bepótolta a sok elmulasztott programot.

Hónapokon keresztül utaznak, forgatnak és kutatnak: erről szól Lilu munkája, ami azért szép, mert a végén elszakadt családtagok találhatnak újra egymásra. A sok feladat mellett azonban a családra és főként a barátokra nem mindig jut idő. Szerencsére azonban nemrég sikerült beiktatniuk egy kis szünetet, hogy mindenki bepótolhassa az elmaradt találkozásokat.

Lilu nagyon kevés időt tud családjával tölteni Forrás: Facebook/Lilu

"Nyáron is dolgoztunk, mindössze három hét szünetet tartottunk, ami nem túl sok. Ez a kis pihenő most nagyon kellett, és jól is esett! Talán 10 nap is eltelt mire rájöttem, tényleg pihenhetek" - mondta Lilu a hot! Magazinnak. Hozzátette, végre a családra is jutott elég ideje, amit sajnos az utóbbi időszakban nem mondhatott el. Főleg szüleit látta ritkában, akik már nagyon hiányoztak a műsorvezetőnek. "Számomra nagyon fontos a családi kötelék.

Így is beszéltünk minden nap kétszer, de nem tudtam megtenni, hogy legalább két-három naponta hazamenjek"

- árulta el a műsorvezető, hozzátette, egy kis utazás, családi nyaralás is belefért, és végre az elhanyagolt barátaival is tudott találkozni. Persze annak örül a legjobban, hogy kisfiával sok időt tölthetett. "Nagyon jó volt, hogy téli szünet alatt Dáviddal lehettem. Karácsonykor itthon voltunk, nagyon vágytam rá, hogy csak úgy együtt legyünk" - mondta Lilu, aki hamarosan újra elkezdi a munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.