Fejős Éva programozott császármetszés szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja született meg Fejős Éva író-újságíró kislánya, Linda. A 49 éves édesanya Facebook-oldalán ír arról, miért programozott császárral jött világra a baba. 

"Többen kérdeztétek, miért született Linda Zsófi tervezett császárral, mennyire fájt, milyen a felépülés... Megírom majd hosszabban a lelki részével együtt, most, hogy épp alszik a kislányom, rövidebben: kaptam választási lehetőséget Lintner tanár úrtól, de a baba biztonsága és a korom miatt (összefügg a kettő) a császármetszést választottam. Mivel a hüvelyi szülés nincs a tapasztalataim között, és mert ha lenne is, fölösleges volna összehasonlítanom az időpontra tervezett császármetszéssel, csak azt mesélem el, amit megéltem" - írja Éva, és hozzátette, mindvégig azt érezte, hogy biztonságban van. A teljes posztot itt olvashatod:

Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter-rajongóhttp://www.life.hu/csalad/20170127-peter-szabo-szilvi-kislanya-mate-peter-rajongo.htmlPéter Szabó Szilvi kislánya, a két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.CsaládOrigoLiptai Claudia vallomása: "Nagyon szerelmes vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170113-liptai-claudia-vallomasa-a-babavaras-idoszakarol-es-pataki-adamrol.htmlLiptai Claudia élete, amióta megismerte párját és megszületett kisbabája, kerek és teljes. A magánéletéről egyébként nem sokat nyilatkozó műsorvezető most, babanaplójában, szívesen osztja élményeit, életét rajongóival. CsaládOrigoHázassági szerződés dönt: így oszlik el a Hajdú–Sarka-vagyonhttp://www.life.hu/csalad/20170107-hajdu-peter-es-sarka-kata-vagyonelosztasa-hazassagi-szerzodes-szerint.htmlAz elmúlt héten Hajdú Péter és Sarka Kata válásával foglalkoztak a legtöbbet a bulvárlapok. Kiderült, a műsorvezető beadta a keresetet, és arról is pletykálnak, hogy mindketten új párra találtak. Mr. Frizbi arról beszélt, reméli, közös megegyezéssel válnak el, és azt is megemlítette, hogy a vagyonmegosztás a házassági szerződésükben leírtak alapján történik majd. Család--Fél perccel éjfél után született az első gyermek Budapestenhttp://www.life.hu/csalad/20170101-mindossze-fel-perccel-ejfel-utan-a-semmelweis-egyetem-ii-noi-klinikajan-jott-vilagra-2017-elso.htmlMindössze fél perccel éjfél után a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáján jött világra 2017 első újszülöttje a fővárosban. CsaládOrigoNincs visszaút: "Teljesen és kibékíthetetlenül megromlott" Hajdúék házasságahttp://www.life.hu/csalad/20170107-hajdu-peter-es-sarka-kata-elvalnak.htmlMég mindig sok a pletyka Hajdú Péter és Sarka Kata körül, de egy biztos: a házasságuk véget ért. Család--"Évekig Doszpot Péter szeretője voltam"http://www.life.hu/csalad/20161209-doszpot-peter-11-evvel-ezelott-ismerkedett-meg-leendo-felesegevel-evelinnel-szeretok-voltak.html11 éve ismerte meg Doszpot Péter Evelint. Ma már férj és feleség, de kapcsolatuk nem volt mindig törvényes. CsaládMTI/Soós Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.