Árpa Attila magánéletéről vallott: így választott új párt a rendező

Fotó: Bielik István - Origo -
Árpa Attila magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila 11 év után vált el a feleségétől, fájdalmas, hosszú, de átgondolt szakítás volt. A színész-rendező azóta új életet kezdett: megtalálta a szerelmet egy másik nő oldalán, akit a kislánya is elfogad. Ha nem így lenne, nem is lennének együtt.

Árpa Attila és Tomán Szabina több mint 11 év után döntöttek a válás mellett. Ennyi idő után nem volt egyszerű a szakítás, mindkettőjüket megviselte. Jó döntésnek bizonyult azonban, hiszen

ma már mindketten boldogok.

Újra megtalálták a szerelmet, csak más oldalán.

Árpa Attila új párját a kislánya is elfogadja Fotó: Bielik István - Origo

"A magánéletemről nem nagyon szeretek beszélni. Az persze nem titok, hogy elváltam. Szabinával a mai napig jó barátságban vagyunk. Megtaláltuk a boldogságot valaki más mellett,

mindkettőnknek van már új párja"

– mondta Árpa Attila, akit már le is fotóztak új kedvesével. A rendező azt is elárulta, hogy nem volt egyszerű a válás. "Azt nem mondom, hogy nem viselt meg, a válás nem vidám dolog. De mindketten értelmes, felnőtt emberek vagyunk, a lányunk érdekeit tartjuk a legfontosabbnak.

Nem mondom, hogy a válás fájdalommentesen zajlott,

de egy logikusan felépített, hosszabb folyamat vége volt, nem hirtelen döntés. Sajnos tizenegy és fél év házasság után így alakult" – árulta el a színész. Hozzátette, kislányuk érdekeit tartották végig szem előtt, ezért őt nem viselte meg annyira a válás. Amira mindkettőjükkel ugyanannyi időt tölt, és megismerte már, és el is fogadja Árpa Attila új kedvesét.

"Igen, elfogadja, amúgy nem lennék vele. Nálam feltétel, hogy a lányom elfogadja a páromat"

– mondta a rendező. Hozzátette, nevelt lányuk, Niki is mindent jól viselt, bár ő már egy 18 éves felnőtt nő. "Niki már elmúlt tizennyolc éves, önálló életet él. Főiskolára jár, vendéglátást tanul. Ügyes felnőtt nő lett belőle. A családunk tagja, szeretjük, de nem lakik nálunk"mondta a Borsnak Árpa Attila, aki pozitívan tekint a jövőbe: Amerikában rendez majd filmet, és gyereket is szeretne még.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.