Támadások érik a 16 napig elhunyt babájával élő párt

hospice kisbaba csecsemőhalál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakács Attilát és kedvesét, Charlotte-ot rengeteg támadás éri, mióta megjelentek a halott kisbabájukról szóló hírek. Elegük lett a negatív véleményekből, ezért törölték magukat a közösségi oldalakról.

Ahogyan azt már a Life.hu is megírta, a fiatal pár kisbabája súlyos kromoszóma-rendellenességgel jött a világra. Ennek következtében sem a tüdeje, sem az idegrendszere nem fejlődött ki rendesen, így a születése pillanatától kezdve lélegeztetőgépen kellett élnie.

Már a terhesség 20. hetében tudni lehetett a betegségről, ám a szülei mégis ragaszkodtak hozzá. Élete minden percét a kórházban töltötte, majd Charlotte és Attila eldöntötték, nem akarják, hogy gyermekük tovább szenvedjen. Ezért a szülők kérésére Evlynt 4 hetes korában hospice-ba szállították, ahol lekapcsolták a gépekről. Még aznap, január 10-én meghalt.

Halott csecsemővel tért haza a család Forrás: Facebook/Charlotte Szakacs

"Pár perccel azután, hogy lekapcsolták a lélegeztetőgépről, meghalt. Annyira gyenge volt, hogy egyetlen levegőt sem tudott venni. Tartottam a karomban, az apja pedig mindkettőnket átölelt" – mesélte a fiatal nő.

A szigetországi hospice-okban van arra lehetőség, hogy a szülők még időt tölthessenek együtt a gyermekükkel. Vagy a kicsi ágyát, vagy a szobát hűtik le, hogy a baba teste ne induljon bomlásnak. Attiláék 12 napot töltöttek Evlynnel a hospice-ban, majd a temetés előtti 4 napban haza is vitték magukhoz.

Az emberek nagyon vegyesen reagáltak Charlotte és Attila nem mindennapi döntésére. A sok együttérzés mellett rengeteg támadás érte őket, és ettől teljesen kiborultak: törölték magukat a közösségi oldalakról, és próbálnak teljesen eltűnni a világ elől.

"37 hétig hordtam a szívem alatt, életet adtam neki. Négy hétig kitartóan ültem mellette az intenzív osztályon, miközben az életéért küzdött. Elvesztettem a babámat, őt szerettük volna a legjobban a férjemmel, és most jogom van hozzá, hogy emlékeket kössek hozzá" – mondta az édesanya.

Pucér fotók a várandós Beyoncé-ról! Kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/csalad/20170202-latni-akarjat-beyoncet-a-coachellan.htmlBeyoncé nem régen jelentette be a nagy hírt, de úgy tűnik a rajongók boldog egyetértése méltatlankodásba csapott át. Család--Nagyon cuki: Így szundikál Katherine Heigl babájahttp://www.life.hu/csalad/20170131-foto-katherine-heigl-alvo-babajarol.htmlÍgy néz ki Katherine Heigl kisbabája, ahogy édesdeden szundikál az édesapja vállán: Fotó! Család--Szilikonmell anyának és lányának - Furcsa családi hagyományokhttp://www.life.hu/csalad/20170202-furcsa-bizarr-csaladi-hagyomanyok.htmlSok családnak vannak olyan furcsa hagyományaik, szokásaik, amikhez a családtagok érzelmileg szorosan kötődnek, még annak ellenére is, ha a külvilág ezeket a tradíciókat csak furcsa hóbortnak tartja. A következőkben ilyen fura családi hagyományokat mutatunk be. Család--Megszületett Palya Bea második kislánya, Pannihttp://www.life.hu/csalad/20170202-megszuletett-palya-bea-kislanya.htmlAz énekesnő immár kétszeres édesanya. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoGeszler Dorottya jó néhány évet letagadhat – lánya barátnőjének nézikhttp://www.life.hu/csalad/20170202-geszler-dorottyat-lanya-baratnojenek-nezik.htmlGeszler Dorottyának már felnőtt lánya van, akivel gyakran csinál közös programokat. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy barátnőknek nézik őket. A legtöbb embernek leesik az álla, amikor kiderül, hogy anya-lánya párosról van szó! Család--Madeleine McCann nyomában - A legrejtélyesebb eltűnések (+18)http://www.life.hu/csalad/20170201-eltunt-gyerekek-a-legrejtelyesebb-eltunesek.htmlRejtélyesen eltűntek, és azóta sem kerültek elő. Tragikus esetek, amelyek nemcsak az eltűnt gyerekek családját, hanem a közvéleményt is megrázták. Az alábbiakban öt olyan felkavaró gyermekeltűnési ügyet mutatunk be, amit a mai napig nem tudtak megoldani. Vajon mi történhetett velük? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.