5 éve terhes a nő: csak akkor szüli meg gyermekét, ha iskoláskorú lesz

Forrás: Youtube/National Partnership for Women & Families -
terhes szülési szabadság iskoláskorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve hordja a szíve alatt a gyermekét a nő, ugyanis a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz.

Videón mutatják be Lauren történetét, aki már 5 éve terhes. Eldöntötte, hogy csak akkor ad életet gyermekének, amikor már iskoláskorú lesz. Azért határozta ezt el, mert cége nem támogatja a szülési szabadságot, így nem lenne esélye otthon maradni a kisbabájával. Így aztán hatalmas hassal jár be mindennap dolgozni Denverbe, ami nem egyszerű, de kollégái szerencsére nagyon segítőkészek.

Lauren hatalmas pocakkal jár dolgozni Forrás: Youtube/National Partnership for Women & Families

Az Egyesült Államokban ez nem egyedi eset, hiszen a cégek 86%-a nem támogatja, hogy az újdonsült szülők otthon maradjanak a gyermekükkel. Más országba is elköltözne a kismama, azonban ilyen hatalmas pocakkal nem tud repülni. Természetesen ez csak egy fiktív történet, a probléma azonban nagyon valós: ezzel a meghökkentő történettel próbálja felhívni a figyelmet a The National Partnership for Woman and Families nonprofit szervezet erre az abszurd helyzetre.

Kisbabát vár Veiszer Alinda: kisfia lesz a műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/csalad/20170208-veiszer-alinda-masodik-gyermekevel-varandos-kisfia-lesz.htmlMár csak néhány hónapot kell várnia Veiszer Alindának, hogy bővüljön a családja. A HírTV műsorvezetője ugyanis a második gyermekével várandós, és már a 6. hónapban van. Kislányuk után most kisfiú érkezik!Család--Szabályok a gyereknevelésben - Hasznos tippek szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20170206-szabalyok-es-szabalykovetes-gyerekkorban.htmlSzabályokra már pedig szükség van a gyereknevelésben. Azt azonban fontos észben tartani, hogy a hangsúly a betarthatóságon, a következetességen és az egyénre szabott feladatokon van. CsaládThinkstockMint két tojás - Híres egypetéjű ikerpárokhttp://www.life.hu/csalad/20170206-hires-egypeteju-ikrek.htmlHa híres egypetéjű ikrekről van szó, a legtöbb embernek rögtön az Olsen nővérek jutnak az eszébe – tévesen. Bár tény, hogy a lányok egészen huszonéves korukig szinte egymás tükörképei voltak, ők valójában kétpetéjű ikrek. Most tehát jöjjenek a valódi egypetéjű híres/hírhedt ikertestvérek! Család--Egy aggódó anya vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20170131-egy-tulfelto-helikopter-szulo-vallomasa.htmlLegyen a gyerek 3 éves vagy 30, egy féltő szülő sohasem szűnik meg aggódni érte. Így van ezzel levélírónk is, aki a félelmeit, gondolatait egy nyílt levélben küldte el számunka. Család--Az első két hét: ilyen a családi élet Fejős Éváéknál http://www.life.hu/csalad/20170206-fejos-eva-nagyon-boldog-anyakent.htmlMa van két hete, hogy megszületett Fejős Éva kislánya, Linda. A baba kiváló egészségnek örvend, a szülei nem tudnak betelni vele. Család--Istenes Bence csodás képet posztolt Adélról és Nátánrólhttp://www.life.hu/csalad/20170205-istenes-bence-friss-kepet-posztolt-a-csaladjarol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője édes fotót osztott meg a családjáról. Íme, Adél és a pici Nátán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.