Victoria Beckham nem ad pénzt a megszorult húgának

Forrás: AFP -
testvér segítség Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Adams testvérek ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra, de az életük teljesen más fordulatot vett. Míg Victoria egy sikeres és boldog nő lett, addig Louise egy többszörösen elvált, négygyermekes édesanya, anyagi gondokkal.

Vonásaikat tekintve Louise és Victoria nagyon sokban hasonlítanak egymásra, de az életüket tekintve teljesen más utakat jártak be. Victoria egy híres lánycsapat tagjaként tett szert hírnévre, majd meghódította a világ egyik legjobb pasiját, és azóta is boldogan élnek.

Eközben Louise kétszer is elvált, és négy gyermekével az egykori családi fészekbe, a szüleikhez volt kénytelen visszaköltözni. Victoria ennek ellenére nem gondolja úgy, hogy anyagilag támogatnia kellenne a szorult helyzetben lévő húgát.

Victoria Beckham nem ad pénzt a megszorult húgának Forrás: AFP

A sztáranyuka szerint a Beckham név annyi ajtót megnyitott még Louise előtt is, hogy anélkül is tudnia kell boldogulni az életben, hogy külön anyagi támogatást kapna. Victoria még egy-egy nívós partira is magával vitte a húgát, hogy ismerkedjen, szerezzen kapcsolatokat. - írta meg a hot!Magazin.

"Látta Victoria sikereit nap mint nap, és örült is nekik, mindig is felnézett a testvérére. Mégis hiába járt vele partikra, hiába csöppent bele a sztárok világába, attól még továbbra is hatalmas szakadék tátongott a kettejük életvitele között, és ez sokszor megtépázta az önbizalmát" - nyilatkozta egy közös barátjuk.

Beckhamné ruhamárkát hozott létre, amelyet méregdrágán árusítanak szerte a világban, eközben Louise nyitott egy saját kis boltot Hertfordshire-ben, ahol az átlagemberek is találnak magunknak árban megfelelő ruhákat és táskákat.

"Mindig is divatmániásak voltak. Aztán Victoria felkapott lett, Lousie pedig amit csak tudott, megtanult tőle a divatszakmáról. Most ezt próbálja meg kamatoztatni, de a maga csöndes módján" - mesélte egy közös ismerősük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.