Sarka Kata szerint Hajdú Péter egy-egy fotó erejéig jó apa

Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommentháborúvá fajult Sarka Kata és Hajdú Péter válása. A felek korábban nem nyilatkoztak arról, mi vezetett idáig, azóta azonban kiderült néhány részlet. Kata azt állítja, férje sorozatosan olyan dolgokat tett vele, amit eddig csak az ügyvédjének tudott elmondani, most pedig Hajdú apai kvalitásait kérdőjelezte meg. 

A pár mindkét tagja gyakran tesz fel olyan fotókat a közösségi oldalra, ahol gyerekeikkel láthatók, ám Sarka Kata szerint ez leginkább az exférjénél csak a látszat.

Közel egy évtizedig élt boldog házasságban Sarka Kata és Hajdú Péter Forrás: Origo

"Pár Facebook-fotó erejéig mindenki kiváló apa tud lenni" - nyilatkozta a Velvetnek egy nagyobb interjú keretében Kata és azt is elmondta, a gyerekeiket igyekszik megvédeni a róluk szóló újságcikkek okozta traumáról, például nem is internetezhetnek.

"Magát a válást nagyon éretten kezelik. Nekik az a fontos, hogy az anyjuk mellettük legyen. Az mindegy, hogy milyen házban, milyen településen vagyunk, csak az számít nekik, hogy velem lehessenek" - jelentette ki és hozzátette, az, hogy kinél maradnak a gyerekek, nem is kérdés, ugyanis egyértelműen az anyjuk mellett van a helyük.

Megszületett Palya Bea második kislánya, Pannihttp://www.life.hu/csalad/20170202-megszuletett-palya-bea-kislanya.htmlAz énekesnő immár kétszeres édesanya. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoEltűnt Pécsi Ildikó fia, semmit nem tudni új lakhelyérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170202-eltunt-pecsi-ildiko-fia-partos-csilla-volt-ferje-szucs-csaba.htmlA legenyhébb kifejezés, hogy Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba vagyonmegosztási pere nem zökkenőmentes. A bírósági tárgyalások 3 éve folynak, a helyzetet pedig bonyolítja, hogy a férfit nem találják a bejelentett lakcímén. Család--Unokákat kapott Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/csalad/20170107-unokakat-kapott-zalatnay-cini-lanya-niki-parjanak-a-gyerekeit.htmlZalatnay Sarolta leszbikus lánya, Niki külföldön találta meg a párját egy háromgyermekes jamaicai származású nő személyében. Cini boldog: úgy érzi, így unokákat is kapott a sorstól. Család--Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter-rajongóhttp://www.life.hu/csalad/20170127-peter-szabo-szilvi-kislanya-mate-peter-rajongo.htmlPéter Szabó Szilvi kislánya, a két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.CsaládOrigoFél perccel éjfél után született az első gyermek Budapestenhttp://www.life.hu/csalad/20170101-mindossze-fel-perccel-ejfel-utan-a-semmelweis-egyetem-ii-noi-klinikajan-jott-vilagra-2017-elso.htmlMindössze fél perccel éjfél után a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáján jött világra 2017 első újszülöttje a fővárosban. CsaládOrigoNincs visszaút: "Teljesen és kibékíthetetlenül megromlott" Hajdúék házasságahttp://www.life.hu/csalad/20170107-hajdu-peter-es-sarka-kata-elvalnak.htmlMég mindig sok a pletyka Hajdú Péter és Sarka Kata körül, de egy biztos: a házasságuk véget ért. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.