Majka gyerekei, Marián és Olivér nagyon szeretik egymást - Fotó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Majoros Marián gyerekek Majka Majoros Olivér Nathaniel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ördögien aranyos gyereke van Majkának és Dundikának, a legnagyobb szerencséjükre ráadásul nagyon szereti egymást a két csöppség. Marián és Olivér nem győzi ölelgetni egymást.

Marián igazi kópé, Olivér pedig egy hatalmas vigyorbomba. A két gyerek két teljesen különböző személyiség, de megvan köztük az összhang, és mindketten ördögien aranyosak. Külön-külön is meglágyítják az emberek szívét, de a közös fotóiktól szó szerint el lehet olvadni. Nem csoda, hogy Dundika előszeretettel oszt meg róluk képeket, a legutóbb közzé tett fotóján is együtt vannak a srácok.

Dundika és Majka gyermekei nagyon aranyosak Fotó: Polyák Attila/Origo

Mariánon látszik, hogy féltő gondoskodással, de hatalmas szeretettel bánik Olivérrel, aki már 10 hónapja megérkezett a családjukba. Nagyon édes a két gyerek, és úgy túnik, egyelőre nagyon jól kijönnek egymással!

Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk"

A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. Több gyereken nem gondolkoznak, ám ha biztosan tudnák, hogy kislányuk lesz, azonnal belevágnának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.