Madonna ikreinek apja azt hitte, csak kölcsönveszi gyerekeit a popdíva

Forrás: instagram.com/madonna/ -
örökbefogadás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna pár hete vitte haza örökbe fogadott ikreit Malawiból, de a gyerekek vér szerinti apja azt hitte, a popdíva csak kölcsönveszi a gyerekeket. 

Adam Mwale, a két négyéves kislány édesapja a Daily Mailnek adott interjút. Azt mondja, hogy ő nem gondolta, hogy Madonna örökre elviszi a gyerekeit, azt hitte, csak egy kis időre utaznak el a popdívával Amerikába.

"A kezdetektől azt mondták nekem, hogy Esther és Stelle azért megy a gazdag hölgy otthonába, hogy taníttassa őket. Utána pedig visszatérnek hozzánk. Most pedig azt mondják, hogy ez örökre szól. Ez nem lehet igaz! Én vagyok az apjuk, és mindig is én maradok az apjuk" – mondta Mwale a lapnak.

Madonna ikreinek apja azt hitte, csak egy időre viszi el gyerekeit a popdíva Forrás: instagram.com/madonna/

A férfi elmondása szerint a gyámhatóság azzal vádolta, hogy felesége halála után magára hagyta a gyerekeket. Ő azonban úgy emlékszik, hogy miután a felesége meghalt, segítséget kért a gyámhatóságtól, de ott azt mondták, hogy az egyik árvaházban kell jelentkeznie. Állítása szerint mindenki tudja a faluban, hogy nem akarta a kislányokat magukra hagyni, rendszeresen látogatta őket az árvaházban.

Madonna egyelőre nem reagált a férfi vádjaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.