Liptai Claudia hamarosan férjhez mehet Pataki Ádámhoz

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
házasság Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám boldogan, egy családként élnek, habár kapcsolatukat egyelőre, ha akarnák, se tudnák hivatalossá tenni. Hamarosan azonban akár össze is házasodhatnak, amint a férfinak sikerült megegyeznie a feleségével.

A kisfiuk megszületése után még szorosabb a kötelék Pataki Ádám és Liptai Claudia között, már nemcsak a szerelem, hanem egy közös gyermek is összeköti őket. Boldogan, egy családként élnek, habár kapcsolatuk még nem hivatalos. Nem kell azonban sokat várniuk arra, hogy összeköthessék életüket, amint Pataki Ádámnak sikerül megegyeznie feleségével, akár össze is házasodhatnak.

Liptai Claudia hamarosan újra feleség lehet Forrás: Liptai Claudia / Facebook

Amikor Ádám megismerkedett Claudiával, a családjával éppen házat építettek, de ő már nem fog beköltözni. Ugyan még nincs teljesen kész az új otthon, az a ház az ikreké, és Ádám feleségéé lesz. Amint megegyeznek a gyerektartásról, hivatalosan is elválhatnak, így annak sem lesz már semmi akadálya, hogy a cukrászmester elvegye Claudiát. Jelenleg a műsorvezető otthonában élnek, de amint sikerül pontot tenni előző házasságának végére, új otthon után fognak nézni – írja a Kiskegyed.

Nem adnak ki információt a Balaton Soundon ájultan talált lányok ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-nem-adnak-ki-informaciot-a-balaton-soundos-ajult-lanyok-ugyerol.htmlHatalmas felháborodást keltett akkor, azóta viszont semmi hír a Balaton Soundos botrányról. A DVBBS nevű együttes öltözőjében találtak a takarítók több ájult lányt is, ennek már közel 8 hónapja, de a nyomozás még mindig tart. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTóth Gabit az Eurovízióra! kezdetű petíciót írnak alá a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-toth-gabit-az-euroviziora-kezdetu-peticiot-irnak-ala-a-rajongok.htmlSzombat éjszaka kiderült, nem a verseny nagy esélyesének tartott Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión. Végül Pápai Joci nyerte a versenyt. Az énekesnő a legjobb négy előadó közé sem került be, a rajongói petícióval tiltakoznak az eredmény ellen. TV + SztárokOrigoHázasságáról vallott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-hazassagarol-vallott-medveczky-ilona-a-herceggel.htmlNem csak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. TV + Sztárok--Bizarr összeesküvés-elmélet került napvilágra Eminemrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-eminemet-ma-mar-egy-robot-helyettesiti.htmlA híres rapper követői úgy vélik, hogy a valódi világsztárt már több mint 10 éve egy hasonmás pótolja. TV + SztárokAFPCseke Katinka megfenyegette Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-cseke-katinka-stresszoldas-miatt-takarit.htmlCseke Katinka megdöbbentő dolgott vallott be Mádai Viviennek és Berki Krisztiánnak: mostanában nincs túl jó passzban a színésznő, ezért takarításban vezeti le a stresszt, van hogy napi kétszer is. Mádai Vivient pedig kiosztotta, amiért nem szedi ki fésűjéből a haját... TV + SztárokOrigoKelemen Anna elárulta, milyen férfi az esetehttp://www.life.hu/sztarok/20170220-kelemen-anna-elarulta-mi-kell-neki.htmlKelemen Anna Várkonyi Andi műsorában hétről-hétre csepegteti az infomrációkat magánéletével kapcsolatban: ezúttal elárulta, mi az, amivel mindenképpen rendelkeznie kell a kiszemelt férfinek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.