Harry herceg féltékeny Vilmos családi életére

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Vilmos herceg féltékenység Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy boldog párkapcsolata ellenére Harry mégis a bátyja családi életére irigy. 

Lorraine Kelly műsorvezető azt állítja, hogy a 32 éves herceg bizony féltékeny a bátyja boldog magánéletére. Állítólag Harry már több alkalommal is hangoztatta, hogy szeretne minél hamarabb megállapodni és családot alapítani, ám ez eddig nem sikerült. Harry herceg mindig csodálta a bátyját, ugyanis ő már elért valami olyat az életben, amit a sajátjában nagyon távolinak érez.

Harry féltékeny a bátyja makulátlan életére Forrás: AFP/Chris Jackson

Ugyan Harry és Meghan Markle boldog párkapcsolatban élnek, egyelőre a gyermekáldás nem került szóba. A 35 éves színésznő sokak szerint egyébként sem való a királyi családba, hiszen elvált nő, és korábban meztelen fotók is készültek róla.

Katalin ezzel szemben feddhetetlen előéletű, igazi úrinő. Bizonyos pletykák szerint a 32 éves herceg végső elkeseredésében állapodott meg a színésznő mellett – írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.