Hatalmas mellekkel sokkol Jenna Jameson, a terhes expornósztár

Jenna Jameson terhes pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 augusztusában jelentette be Jenna Jameson, hogy terhes, harmadik gyermekét várja. Állapotáról több fotót is megosztott az Instagramon.

Jenna Jameson hamarosan betölti terhessége 34. hetét, nemsokára kezében tarthatja harmadik gyermekét. A visszavonult pornósztár a rajongóit folyamatosan tájékoztatja az életéről, és több pocakos fotót is megosztott az Instagramon, amik közül nem mondható mindegyik előnyösnek. Jenna úgy kikerekedett, hogy szinte felismerhetetlen.

Jameson már készül a kórházba, összepakolta a cuccait is. Azt írta, a terhességének hamarosan vége, és már semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy kicsi csillagját a kezében tarthassa.


Jennának már van két ikerfia előző párjától. Kisbabájának édesapja új férje, aki miatt a zsidó hitre is áttért.

Cheryl Cole énekesnő végre megmutatta, hogy terheshttp://www.life.hu/csalad/20170223-cheryl-cole-enekesno-vegre-megmutatta-hogy-terhes.htmlMár korábban híresztelték, hogy Cheryl Cole kisbabát vár a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne-től, de eddig hivatalosan nem erősítették meg az információt. Most azonban egy fotózás kedvéért megmutatta terhespocakját, így már nem is kellenek szavak. Család--Sarka Kata az édesanyja nélkül összeroppant volnahttp://www.life.hu/csalad/20170223-sarka-kata-osszeroppant-volna-edesanyja-nelkul.htmlMég nem mondták ki a válást, de Sarka Katának és Hajdú Péternek a gyerekeiken kívül nincs közük egymáshoz. Hajdú Péternek már van új kapcsolata, ahogy a hírek szerint Sarka Katának is. Az egykori feleség azonban bevallotta, édesanyja nélkül összeroppant volna az elmúlt időszakban. Család--A Slenderman-tragédia - Amikor egy internetes rém megelevenedikhttp://www.life.hu/csalad/20170222-slenderman-tragedia-12-eves-lanyok-leszurtak-baratnojuket.html2014-ben a wisconsini Waukeshában két 12 éves lány egy parkba csalta, és tizenkilenc késszúrással megpróbálta megölni szintén 12 éves barátnőjüket. A lányok később azt vallották, hogy egy kitalált internetes figura, bizonyos Slenderman kedvéért támadtak társukra. Felnőttként mindezt megdöbbentő hallani, és felfogni is nehéz. Tény, hogy a gyerekek életében még igen nagy szerepe van a fantáziavilágnak, de vajon mi vezethetett odáig, hogy ennyire elveszítsék a kapcsolatot a valósággal? CsaládOrigoA terhes Amanda Seyfried színésznőt kutyasétáltatás közben fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20170222-amanda-seyfried-pocakja-szepen-gombolyodik.htmlA 31 éves színésznő sokáig nem találta meg az igazit, de 40 éves párja mellett végre révbe ért. November végén az is kiderült, hogy gyermeket vár. Nemrég kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre a színésznőt, akinek már hatalmas a pocakja! Család--George Clooney és Amal a terhesség miatt nem utaznakhttp://www.life.hu/csalad/20170222-george-clooney-es-amal-a-terhesseg-miatt-elovigyazatosak.htmlAz ikerterhesség miatt szigorúbban fogják élni az életüket George Clooney-ék, mivel minden komplikációt el akarnak kerülni. Eldöntötték, hogy nem fognak utazgatni, hacsak nem muszáj, főleg nem veszélyes helyekre. Család--Priscilla Presley lett az unokái gyámja http://www.life.hu/csalad/20170222-priscilla-presley-vette-magahoz-az-unokait.htmlA Presley-család kálváriája még nem ért véget, de szerencsére a gyerekek már biztonságban, és szeretetteljes közegben vannak. CsaládAFP




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.